تاریخ انتشار:1405/4/1
پیام مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی به مناسبت روز جهانی هیدروگرافی

پیام مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی به مناسبت روز جهانی هیدروگرافی

اقتصادسرآمد- مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی در پیامی به مناسبت روز جهانی هیدروگرافی، با تأکید بر نقش راهبردی این دانش در ایمنی ناوبری و حکمرانی هوشمند دریایی، از انجام سالانه بیش از ۳۵ هزار کیلومتر عملیات هیدروگرافی در سواحل کشور خبر داد و بر عزم این سازمان برای توسعه زیرساخت‌های اطلاعات دریایی در راستای توسعه دریامحور تأکید کرد.

به گزارش اقتصادسرآمد، متن پیام محمد شکیبی نسب معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی بدین شرح است:
 
روز جهانی هیدروگرافی، یادآور نقش راهبردی دانش هیدروگرافی در ایمنی، بهره‌وری و پایداری فعالیت‌های دریایی است. هیدروگرافی امروز، از یک فعالیت فنی فراتر رفته و به زیرساختی بنیادین برای توسعه دریامحور و حکمرانی هوشمند دریایی تبدیل شده است.
 
شعار امسال، «دگرگونی در به‌اشتراک‌گذاری داده‌های اقیانوسی»، بر تحول دیجیتال در اطلاعات دریایی و ضرورت ایجاد بستری امن و در دسترس برای مدیریت داده‌های اقیانوس‌شناسی تأکید دارد.
 
سازمان بنادر و دریانوردی سالانه بیش از ۳۵ هزار کیلومتر عملیات هیدروگرافی در سواحل جنوبی و شمالی کشور انجام می‌دهد و تولید چارت‌های الکترونیک دریانوردی (ENC) را در اولویت برنامه‌های توسعه‌ای خود قرار داده است.
 
عضویت فعال ایران در کمیسیون هیدروگرافی منطقه راپمی (RSAHC) و تجربه سه دوره ریاست، نشان‌دهنده نقش مؤثر کشورمان در هماهنگی، نظارت و توسعه ظرفیت‌های هیدروگرافی منطقه است.
 
اینجانب ضمن گرامیداشت این روز، از تلاشگران عرصه هیدروگرافی کشور تقدیر کرده و بر عزم سازمان بنادر و دریانوردی برای توسعه زیرساخت‌های اطلاعات دریایی، همسو با اهداف توسعه دریامحور، تأکید می‌نمایم.
 

برچسب ها : سازمان بنادر و دریانوردی اقتصادسرآمد سواحل جنوبی و شمالی

اخبار روز
ضمیمه