تاریخ انتشار:1405/4/7
آثار اجرای طرح تردد خودروهای پلاک مناطق آزاد به‌زودی نمایان می‌شود

آثار اجرای طرح تردد خودروهای پلاک مناطق آزاد به‌زودی نمایان می‌شود

اقتصادسرآمد- مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم، در آیین آغاز اجرای طرح تردد خودروهای پلاک مناطق آزاد قشم و کیش در سراسر هرمزگان، از همراهی و تلاش استاندار هرمزگان، اعضای شورای تأمین، دستگاه‌های امنیتی، قضایی، انتظامی و اجرایی استان و نمایندگان مجلس در به ثمر رسیدن این طرح قدردانی کرد.

به گزارش اقتصادسرآمد، محمدرضا کلائی با اشاره به شرایط حساس روزهای اخیر اظهار کرد: در روزهایی که کشور تحت فشارهای سنگین قرار داشت، مسئولان با صبوری و همدلی، توسعه و حل مسائل باقی‌مانده را از اولویت خارج نکردند و این موضوع شایسته ثبت و ماندگاری در تاریخ است.
 
کلائی با تقدیر از همراهی مردم افزود: مردم نیز شایستگی خود را نشان دادند و در کنار مسئولان، نقش مهمی در حفظ امنیت و آرامش ایفا کردند.
 
وی با تأکید بر اینکه نتایج این طرح در آینده نزدیک نمایان خواهد شد، گفت: همدلی و تعامل سازنده میان دستگاه‌های اجرایی، امنیتی، انتظامی و قضایی، بستر تحقق برنامه‌های توسعه‌ای و خدمت‌رسانی بهتر به مردم را فراهم می‌کند.
 
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم ابراز امیدواری کرد با تداوم این همکاری‌ها، اقدامات مؤثر بیشتری در راستای رفع مشکلات و ارتقای رفاه مردم مناطق آزاد و استان هرمزگان به ثمر برسد.
 

برچسب ها : سازمان منطقه آزاد قشم اقتصادسرآمد مناطق آزاد قشم و کیش

اخبار روز
ضمیمه