تاریخ انتشار:1405/6/6
جنجالی ترین پروژه توریسم دریایی کشور به سرانجام رسید

مدیر کل اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گلستان خبر داد:

جنجالی ترین پروژه توریسم دریایی کشور به سرانجام رسید

اجرای پروژه بزرگ گردشگری آشوراده در دریای خزر آغاز شد

اقتصادسرآمد- مدیر کل اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان گلستان، گفت: پروژه طبیعت گردی جزیره آشوراده پس از پیگیری بالغ بر 10 سال به عنوان یکی از مطالبه های اصلی و مهم مردم استان و نماینده ولی فقیه در استان گلستان با حضور معاون رئیس‌جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور امروز ششم شهریور ماه کلنگ زنی شد.
فریدون فعالی در گفت و گو با خبرنگار اقتصاد سرآمد، اظهار داشت: پروژه طبیعت گردی جزیره آشوراده پس از پیگیری بالغ بر 10 سال به عنوان یکی از مطالبه های اصلی و مهم مردم استان و نماینده ولی فقیه در استان گلستان با حضور معاون رئیس‌جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور، امروز ششم شهریور ماه کلنگ زنی شد.
مدیر کل اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان گلستان با اشاره به اینکه این پروژه تحت عنوان مجتمع گردشگری دراج کبیر توسط سرمایه گذار بخش خصوصی به ثبت رسیده است، گفت: مجموع سرمایه گذاری این پروژه 6 همت است که در نهایت زمینه اشتغال هزار و 42 نفر را فراهم خواهد کرد.
وی، خاطرنشان ساخت: بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته، بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته،  فاز نخست این پروژه بزرگ گردشگری در دریای خزر با سرمایه گذاری 3 همتی در منطقه 22 هکتاری زون طبیعت گردی تعیین شده در جزیره آشوراده تا سال آینده به بهره برداری خواهد رسید.
مدیر کل اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان گلستان،یادآور شد: بر اساس مصوبه استانداری گلستان، 71 هکتار زمین در ساحل بندر ترکمن به عنوان سایت پشتیبان گردشگری آشوراده جهت ایجاد زیرساختهای گردشگری لازم در اختیار سرمایه گذار بخش خصوصی قرار گرفته است.
به گفته وی، قرار است در سایت 22 هکتاری سازه های سبک جهت کاربری گردشگری و مطابق با موازین زیست محیطی اجرایی شود و در سایت 71 هکتاری ساحل بندر ترکمن نیز سایر تاسیسات مورد نیاز گردشگران که امکان ایجاد آنها به دلیل حفاظت محیط زیست آشوراده در جزیره امکان ندارد، ایجاد خواهد شد.
این مقام مسئول در استان گلستان، با اشاره به اینکه جزیره آشوراده ظرفیت تبدیل‌شدن به یکی از قطب‌های مهم گردشگری کشور را دارد، بیان داشت: تلاش می‌کنیم امکانات موردنیاز گردشگران ازجمله فضاهای خدماتی، رستورانی و اقامتی متناسب با شرایط منطقه و محیط طبیعی در این جزیره ایجاد شود.

برچسب ها : میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گلستان اقتصادسرآمد گردشگری

اخبار روز
ضمیمه