تاریخ انتشار:1405/6/15
آغاز بهره‌برداری از مجتمع آموزش سمیلاتوری راهبری لکوموتیو در کرج

آغاز بهره‌برداری از مجتمع آموزش سمیلاتوری راهبری لکوموتیو در کرج

اقتصادسرآمد- پس از پنج سال توقف در فرآیند بهره‌برداری، فعالیت مجتمع آموزش سمیلاتوری راهبری لکوموتیو در کرج، با دستور مدیرعامل راه‌آهن آغاز شد.

به گزارش اقتصادسرآمد، این مجموعه با استقرار کارکنان آموزش و با حضور علی کاظمی‌منش، معاون توسعه و مدیریت منابع و محسن اعتماد، مدیرکل مرکز آموزش‌های تخصصی ریلی راه‌آهن، مورد بهره‌برداری قرار گرفت.
‌
 طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده، این مجتمع مسئولیت برگزاری دوره‌های آموزشی بدو خدمت و همچنین دوره‌های ضمن خدمت جهت ارتقای پایه لکوموتیورانی را بر عهده خواهد داشت. در این مرکز، آموزش‌های عملی با استفاده از شبیه‌سازهای انواع لکوموتیوهای زیمنس، جی‌ام و آلستوم انجام می‌شود.
‌
در این دوره‌ها، سناریوهای مختلف راهبری در شرایط گوناگون برای تقویت مهارت‌های عملی راهبران طراحی و اجرا می‌شود.
‌
 لازم به ذکر است که دوره‌های توانمندسازی در این مرکز از هفته جاری در کرج آغاز می‌شود.
‌

برچسب ها : مجتمع آموزش سمیلاتوری راهبری لکوموتیو اقتصادسرآمد مدیرعامل راه‌آهن

اخبار روز
ضمیمه