تاریخ انتشار:1405/6/21
دیدار خادمان ریلی کشور با تولیت مسجد مقدس جمکران

دیدار خادمان ریلی کشور با تولیت مسجد مقدس جمکران

اقتصادسرآمد- فرمانده بسیج راه‌آهن کشور، مدیرکل راه‌آهن قم، جمعی از فرماندهان پایگاه‌های بسیج مناطق راه‌آهن سراسر کشور و معاونین حوزه بسیج، پس از زیارت مضجع شریف حضرت فاطمه معصومه(س)، با حجت‌الاسلام والمسلمین سیدعلی‌اکبر اجاق‌نژاد، تولیت مسجد مقدس جمکران دیدار و گفتگو کردند.

به گزارش اقتصادسرآمد، این دیدار در اجرای برنامه‌های فرهنگی و مذهبی مجموعه راه‌آهن کشور و به همت معاونت فرهنگی بسیج راه‌آهن برگزار شد و در ابتدای آن، مجید ارجونی، مدیرکل راه‌آهن قم، ضمن اشاره به جایگاه ویژه ایستگاه راه‌آهن قم در شبکه ریلی کشور، راه‌آهن قم را پس از تهران و مشهد، دارای بیشترین حجم پذیرش و جابه‌جایی مسافران زائر در شبکه ریلی کشور دانست و خدمت‌رسانی به زوار اهل‌بیت(ع) را افتخاری بزرگ برای خانواده ریلی برشمرد.
‌
 صباحی، فرمانده بسیج راه‌آهن کشور، در ادامه این نشست با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای گرانقدر این صنعت، به نقش‌آفرینی کارکنان راه‌آهن در دوران دفاع مقدس اشاره کرد و راه‌آهنی‌ها را در دوران جنگ تحمیلی در صف نخست مواجهه با دشمن غاصب دانست که با ازخودگذشتگی در خطوط مقدم، از مرزوبوم کشور دفاع کردند و امروز نیز بسیج راه‌آهن با همان روحیه ایثارگری، در مسیر خدمت به مردم و اعتلای صنعت ریلی گام برمی‌دارد.
‌
تولیت مسجد مقدس جمکران نیز ضمن خوش‌آمدگویی به فرماندهان و خادمان صنعت ریلی کشور، از برکات بی‌پایان حضرت امام زمان (عجل‌الله تعالی فرجه‌الشریف) سخن گفت و با یادآوری داستانی کوتاه و واقعی از نقش معجزه‌گونه ولی‌عصر در زندگی یکی از مؤمنان، فضای جلسه را پر از اخلاص و اشتیاق به دیدار آن حضرت کرد.
‌
 در پایان این دیدار معنوی، تولیت مسجد مقدس جمکران برای همه فرماندهان و کارکنان خانواده بزرگ راه‌آهن کشور، آرزوی توفیق روزافزون در خدمت به مردم، تمسک به اهل‌بیت(ع) و حرکت در مسیر زمینه‌سازی ظهور منجی عالم بشریت را خواستار شد.
 

برچسب ها : فرمانده بسیج راه‌آهن کشور اقتصادسرآمد راه‌آهن کشور

اخبار روز
ضمیمه