تاریخ انتشار:1400/4/26

مدیرکل امور فراورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو:
مرغ بسته بندی بخرید
اقتصادسرآمد - مدیرکل امور فراوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو ضمن توصیه به مردم برای خرید مرغ بسته بندی شده، گفت: استفاده از فراوردههای جانبی غیرخوراکی مرغ، از اصلیترین تقلبات حوزه صنایع غذایی است.
به گزارش اقتصادسرآمد، محمدحسین عزیزی با اشاره به کنترل و مدیریت ضایعات حاصل از مرغ عنوان کرد: کنترل و مدیریت ضایعات حاصله هم در صنایع تولید گوشت مرغ و در واحد های تولیدی انواع فرآورده های گوشتی که مرغ به عنوان اصلی ترین ماده اولیه آن مورد استفاده قرار می گیرد و نظارت های بهداشتی و ردیابی مصارف این ضایعات یا فرآورده های جانبی غیر خوراکی، به عنوان عوامل اصلی بروز تقلبات در صنایع غذایی مربوطه، از لحاظ بهداشتی و هم از منظر اقتصادی بسیار مورد توجه است.
وی با اشاره به عوامل موثر در ایجاد ضایعات گوشت مرغ (سایر طیور) در همه مراحل تولید تا عرضه، اظهار کرد: شرایط نامطلوب تولید، ۲- شرایط نامساعد نگهداری، سردخانه گذاری و کنترل دما حین سردخانه گذاری، اثرات ناشی از حمل و نقل و سیستم سرمایشی نامساعد درحین جابجایی، شرایط نامطلوب عرضه و توزیع، عدم ساماندهی صحیح ضایعات و فراورده های جانبی مرغ در کارخانجات فراورد های گوشتی مربوطه، عدم ساماندهی در خرده فروشی و مراکز فرآوری ، قصابیها و قطعه بندیها و شرایط نامناسب نگهداری از مهمترین بخشهای ایجاد ضایعات این فرآورده مهم، عدم مصرف صحیح مرغ توسط مصرف کنندگان نیز نقش مهمی در ارزیابی ها دارد.
مدیرکل امور فراورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو خاطرنشان کرد: کنترل و پایش ها در همه موارد مذکور از مهمترین راهکارهای کنترل و کاهش ضایعات این محصول بسیار مهم و استراتژی در کلیه زنجیره تولید تا عرضه و مصرف بوده که نظارت بر حس انجام این امر بر عهده ناظرین بهداشتی مربوطه است.
عزیزی با بیان اینکه عرضه مرغ بصورت قطعه بندی و درجه بندی شده از نظر سازمان غذا و دارو میتواند بهترین روش عرضه برای مصارف خانوار باشد که ضمن اعمال کنترل های لازم به جهت سلامت محصول، می تواند کنترل لازم روی ضایعات حاصله و مصرف بهینه و مناسب آنها را نیز بدنبال داشته باشد، تصریح کرد: درجه بندی مرغ های قطعه بندی شده آماده مصرف نیز می تواند به انتخاب مصرف کننده کمک کرده و همچنین در نحوه قیمت گذاری فرآورد های مختلف مد نظر قرار گیرد.
وی با اشاره به عوامل موثر در ایجاد ضایعات گوشت مرغ (سایر طیور) در همه مراحل تولید تا عرضه، اظهار کرد: شرایط نامطلوب تولید، ۲- شرایط نامساعد نگهداری، سردخانه گذاری و کنترل دما حین سردخانه گذاری، اثرات ناشی از حمل و نقل و سیستم سرمایشی نامساعد درحین جابجایی، شرایط نامطلوب عرضه و توزیع، عدم ساماندهی صحیح ضایعات و فراورده های جانبی مرغ در کارخانجات فراورد های گوشتی مربوطه، عدم ساماندهی در خرده فروشی و مراکز فرآوری ، قصابیها و قطعه بندیها و شرایط نامناسب نگهداری از مهمترین بخشهای ایجاد ضایعات این فرآورده مهم، عدم مصرف صحیح مرغ توسط مصرف کنندگان نیز نقش مهمی در ارزیابی ها دارد.
مدیرکل امور فراورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو خاطرنشان کرد: کنترل و پایش ها در همه موارد مذکور از مهمترین راهکارهای کنترل و کاهش ضایعات این محصول بسیار مهم و استراتژی در کلیه زنجیره تولید تا عرضه و مصرف بوده که نظارت بر حس انجام این امر بر عهده ناظرین بهداشتی مربوطه است.
عزیزی با بیان اینکه عرضه مرغ بصورت قطعه بندی و درجه بندی شده از نظر سازمان غذا و دارو میتواند بهترین روش عرضه برای مصارف خانوار باشد که ضمن اعمال کنترل های لازم به جهت سلامت محصول، می تواند کنترل لازم روی ضایعات حاصله و مصرف بهینه و مناسب آنها را نیز بدنبال داشته باشد، تصریح کرد: درجه بندی مرغ های قطعه بندی شده آماده مصرف نیز می تواند به انتخاب مصرف کننده کمک کرده و همچنین در نحوه قیمت گذاری فرآورد های مختلف مد نظر قرار گیرد.
برچسب ها : مرغ بسته بندی سازمان غذاو دارو تقابات غذایی
اخبار روز
-
متعادلسازی تعرفهها برای جذب بارهای بیشتر به سمت ریل
-
حضور هنرمندان در شهرهای جدید هویت بخش این شهرهاست
-
نودمین نشست هیات مقررات زدایی به ریاست دکتر مدنی زاده برگزار شد
-
امضای تفاهمنامه تأمین مسکن سینماگران بین وزرای راه و شهرسازی و فرهنگ و ارشاد اسلامی
-
حمایت راهبر دانش از چهارمین رویداد ملی فناوری و کارآفرینی دریایی
-
ظرفیت بالای گردشگری جزیره قشم نیازمند توجه ویژه است
-
نشست هماهنگی و هماندیشی مدیران گمرک و بازرگانی مناطق ویژه اقتصادی برگزار شد
-
خطوط مستقیم کشتیرانی میان بنادر ایران و پاکستان راهاندازی میشود
-
عزم ایران و پاکستان برای توسعه شهرکهای صنعتی و مناطق آزاد مشترک
-
تأکید بر سیر منظم قطار برنامهای اکو در مسیر اسلامآباد- تهران-استانبول
-
نصب و جانمایی سازههای زیستگاه مصنوعی لابستر در خلیج چابهار
-
۳۵ پزشک با همکاری راهآهن به مناطق محروم اعزام میشوند
-
شیلات، یکی از فرماندهان امنیت غذایی کشور
-
جلسه شورای اداری ادارهکل راهآهن شمال۲ با حضور مدیرعامل راهآهن برگزار شد
-
پیش بینی تولید بیش از ۲۵ هزار تن آبزی در استان کرمانشاه
-
بازدید مدیرعامل راهآهن از مسیر ریلی رشت – بندر کاسپین
-
بررسی گزارش عملکرد نیمه اول سال ۱۴۰۴ شیلات استانها
-
آمادگی اسلامآباد برای گسترش همکاریهای اقتصادی، فنی و منطقهای با تهران
-
تأکید رئیسجمهور بر تقویت سرمایه اجتماعی
-
حضور بلم لجستیک در هفدهمین نمایشگاه بینالمللی صنعت غلات، آرد و نان (IBEX2025)