تاریخ انتشار:1400/4/26

مدیرکل امور فراورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو:
مرغ بسته بندی بخرید
اقتصادسرآمد - مدیرکل امور فراوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو ضمن توصیه به مردم برای خرید مرغ بسته بندی شده، گفت: استفاده از فراوردههای جانبی غیرخوراکی مرغ، از اصلیترین تقلبات حوزه صنایع غذایی است.
به گزارش اقتصادسرآمد، محمدحسین عزیزی با اشاره به کنترل و مدیریت ضایعات حاصل از مرغ عنوان کرد: کنترل و مدیریت ضایعات حاصله هم در صنایع تولید گوشت مرغ و در واحد های تولیدی انواع فرآورده های گوشتی که مرغ به عنوان اصلی ترین ماده اولیه آن مورد استفاده قرار می گیرد و نظارت های بهداشتی و ردیابی مصارف این ضایعات یا فرآورده های جانبی غیر خوراکی، به عنوان عوامل اصلی بروز تقلبات در صنایع غذایی مربوطه، از لحاظ بهداشتی و هم از منظر اقتصادی بسیار مورد توجه است.
وی با اشاره به عوامل موثر در ایجاد ضایعات گوشت مرغ (سایر طیور) در همه مراحل تولید تا عرضه، اظهار کرد: شرایط نامطلوب تولید، ۲- شرایط نامساعد نگهداری، سردخانه گذاری و کنترل دما حین سردخانه گذاری، اثرات ناشی از حمل و نقل و سیستم سرمایشی نامساعد درحین جابجایی، شرایط نامطلوب عرضه و توزیع، عدم ساماندهی صحیح ضایعات و فراورده های جانبی مرغ در کارخانجات فراورد های گوشتی مربوطه، عدم ساماندهی در خرده فروشی و مراکز فرآوری ، قصابیها و قطعه بندیها و شرایط نامناسب نگهداری از مهمترین بخشهای ایجاد ضایعات این فرآورده مهم، عدم مصرف صحیح مرغ توسط مصرف کنندگان نیز نقش مهمی در ارزیابی ها دارد.
مدیرکل امور فراورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو خاطرنشان کرد: کنترل و پایش ها در همه موارد مذکور از مهمترین راهکارهای کنترل و کاهش ضایعات این محصول بسیار مهم و استراتژی در کلیه زنجیره تولید تا عرضه و مصرف بوده که نظارت بر حس انجام این امر بر عهده ناظرین بهداشتی مربوطه است.
عزیزی با بیان اینکه عرضه مرغ بصورت قطعه بندی و درجه بندی شده از نظر سازمان غذا و دارو میتواند بهترین روش عرضه برای مصارف خانوار باشد که ضمن اعمال کنترل های لازم به جهت سلامت محصول، می تواند کنترل لازم روی ضایعات حاصله و مصرف بهینه و مناسب آنها را نیز بدنبال داشته باشد، تصریح کرد: درجه بندی مرغ های قطعه بندی شده آماده مصرف نیز می تواند به انتخاب مصرف کننده کمک کرده و همچنین در نحوه قیمت گذاری فرآورد های مختلف مد نظر قرار گیرد.
وی با اشاره به عوامل موثر در ایجاد ضایعات گوشت مرغ (سایر طیور) در همه مراحل تولید تا عرضه، اظهار کرد: شرایط نامطلوب تولید، ۲- شرایط نامساعد نگهداری، سردخانه گذاری و کنترل دما حین سردخانه گذاری، اثرات ناشی از حمل و نقل و سیستم سرمایشی نامساعد درحین جابجایی، شرایط نامطلوب عرضه و توزیع، عدم ساماندهی صحیح ضایعات و فراورده های جانبی مرغ در کارخانجات فراورد های گوشتی مربوطه، عدم ساماندهی در خرده فروشی و مراکز فرآوری ، قصابیها و قطعه بندیها و شرایط نامناسب نگهداری از مهمترین بخشهای ایجاد ضایعات این فرآورده مهم، عدم مصرف صحیح مرغ توسط مصرف کنندگان نیز نقش مهمی در ارزیابی ها دارد.
مدیرکل امور فراورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو خاطرنشان کرد: کنترل و پایش ها در همه موارد مذکور از مهمترین راهکارهای کنترل و کاهش ضایعات این محصول بسیار مهم و استراتژی در کلیه زنجیره تولید تا عرضه و مصرف بوده که نظارت بر حس انجام این امر بر عهده ناظرین بهداشتی مربوطه است.
عزیزی با بیان اینکه عرضه مرغ بصورت قطعه بندی و درجه بندی شده از نظر سازمان غذا و دارو میتواند بهترین روش عرضه برای مصارف خانوار باشد که ضمن اعمال کنترل های لازم به جهت سلامت محصول، می تواند کنترل لازم روی ضایعات حاصله و مصرف بهینه و مناسب آنها را نیز بدنبال داشته باشد، تصریح کرد: درجه بندی مرغ های قطعه بندی شده آماده مصرف نیز می تواند به انتخاب مصرف کننده کمک کرده و همچنین در نحوه قیمت گذاری فرآورد های مختلف مد نظر قرار گیرد.
برچسب ها : مرغ بسته بندی سازمان غذاو دارو تقابات غذایی
اخبار روز
-
نحوه بازسازی تهران با محوریت بنیاد مسکن انقلاب اسلامی بررسی شد
-
جابهجایی ۳۳۳ هزار و ۸۹۱مسافر توسط ناوگان حمل و نقل طی ۱۲ روز اخیر
-
مدیرعامل شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران با استانداران تهران، آذربایجان شرقی و اصفهان دیدار کرد
-
قیمت طلا در بازار تهران افزایشی شد
-
تنها ۲۵ درصد کالاهای اساسی توزیعی در دوران جنگ مصرف شدند
-
خدمات اسکان موقت برای آسیبدیدگان جنگ تحمیلی آغاز شد
-
ثبت رکورد جابهجایی کالای اساسی از بندر امام/وظیفه ما برای خدمات رسانی سنگینتر از قبل است
-
سومین روز متوالی ریزش شاخص بورس/ نماگر بازار ۵۶ هزار واحد افت کرد
-
فضای آسمان مرکز و نیمه غربی کشور باز است
-
دلار جهانی سقوط کرد
-
تأکید وزیر اقتصاد بر حمایت از بنگاههای اقتصادی و بازارهای مالی
-
باقیمانده حجاج از فرودگاه مشهد وارد کشور میشوند
-
طرحهای پرورش ریزجلبک و آکواپونیک در دستور کار
-
رهاسازی بچه ماهیان بومی و دریایی در منابع آبی هندیجان و دزپارت
-
صادرات اولین محموله ماهی قزل آلای زنده تولیدی آذربایجان شرقی به عراق
-
تداوم آرامش بازار با مهندسی هوشمندانه تأمین اقلام اساسی
-
آغاز برداشت میگو در سواحل مکران استان سیستان و بلوچستان
-
تولید ۲۵۰ تن ماهی در قفس در استان کرمانشاه
-
تجلیل از دریانوردان مستقر در بندر خرمشهر به مناسبت روز جهانی دریانوردی
-
افتتاح بزرگراه زابل - زهک با هدف توسعه ترانزیت شرق کشور