تاریخ انتشار:1400/10/18
تغییر شرایط مجردها برای ثبت نام در طرح جهش تولید مسکن
اقتصاد سرامد - رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: افراد مجرد در صورت ازدواج می توانند واحد مسکونی در طرح جهش تولید مسکن را تحویل بگیرند وگرنه باید قیمت واحد مسکونی را با نرخ روز بپردازند.
به گزارش اقتصاد سرآمد، محمدرضا رضایی کوچی، درباره شرایط دریافت مسکن در قانون جهش تولید مسکن از سوی افراد مجرد، بیان کرد: افراد مجرد می توانند ثبت نام خود را در این طرح انجام دهند ولی اگر تا زمانی که قرار است واحد مسکونی خود را تحویل بگیرند ازدواج کردند که مشکلی نیست و واحد خود را تحویل می گیرند، اما اگر احیانا ازدواج نکردند و سن آنان به ۳۵ سال رسید بازهم مشکلی پیش نمی آید و واحد خود را تحویل می گیرند. اما اگر ازدواج نکردند و سن آنان به ۳۵ سال نرسید، مشمول قانون جهش تولید مسکن نمی شوند و باید قیمت واحد مسکونی را با نرخ روز بپردازند.
نماینده مردم جهرم در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: افرادی که در طرح مسکن ملی ثبت نام کرده اند نیز به صورت خودکار به طرح جهش تولید مسکن منتقل می شوند اما بهتر است افرا درخواست خود را ثبت کنند.
رئیس کمیسیون عمران مجلس در پایان تاکید کرد: افراد مجردی که می توانند ظرف دو سال آینده ازدواج کنند، ثبت نام خود را انجام دهند، اما برای دریافت مسکن باید ازدواج کرده باشد.
نماینده مردم جهرم در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: افرادی که در طرح مسکن ملی ثبت نام کرده اند نیز به صورت خودکار به طرح جهش تولید مسکن منتقل می شوند اما بهتر است افرا درخواست خود را ثبت کنند.
رئیس کمیسیون عمران مجلس در پایان تاکید کرد: افراد مجردی که می توانند ظرف دو سال آینده ازدواج کنند، ثبت نام خود را انجام دهند، اما برای دریافت مسکن باید ازدواج کرده باشد.
برچسب ها : قیمت مسکن نهضت مسکن ملی تولید مسکن
اخبار روز
-
بررسی توسعه اقتصاد دیجیتال در مناطق آزاد
-
وزارت راه و شهرسازی جلوتر از برنامه در ترانزیت و صنعتیسازی مسکن
-
ایران آماده توسعه همکاریهای جهانی در حوزه گردشگری پایدار است
-
مزرعه پرورش ماهی قرهبلاغ سرپلذهاب آماده ورود به چرخه تولید آبزیان
-
سالنامه آماری سازمان شیلات ایران
-
افزایش ۴۶ درصدی جابهجایی کالا در بنادر شرق هرمزگان طی سال جاری
-
بازدید سفیر چین از بندر آستارا و بررسی فرصتهای سرمایهگذاری و کریدور میانی
-
تقویت اقتصاد شرکتهای مسافری، زمینهساز ارتقای خدمات ریلی
-
تحقق بیش از ۸۰ درصد احکام برنامه هفتم در وزارت راه و شهرسازی
-
سرآمد، یک روزنامه برای ایران دریایی
-
به بهانه ۱۱سالگی سرآمد و موفقیت های اخیرش
-
سرنوشت مبهم سیاست آبی و تکرار خطاهای استراتژیک
-
پایش آلودگیهای دریایی مَکُران در ۱۵۶ ایستگاه انجام شد
-
گسست نسلی در پیوند فرهنگ و دریا
-
ضربه تعطیلی دولت آمریکا به سفرهای هوایی
-
پشتپرده تعلیق قرارداد گازی مصر و اسرائیل
-
سهم ناچیز ایران در ترانزیت ۱۵میلیارد تنی جهان !
-
نمایش راه آهن در اوج بیتوجهی به رقابتهای ریلی منطقه
-
قطارهای کانتینری روسی در راه تهران
-
تکمیل ۸۵۴ هزار واحد مسکونی تکلیف همه نهادها و دستگاههای ذیربط است
