سودای صادرات تولیدکنندگان دهکده اقتصاد مقاومتی کرمانشاه

یک کارآفرین کرمانشاهی و اولین تولیدکننده ظروف کاغذی یکبار مصرف در غرب کشور که در دهکده اقتصاد مقاومتی مشغول فعالیت بوده به افق‌های صادراتی می‌اندیشد.
به گزارش اقتصاد سرآمد، وقتی در بیکارترین استان کشور باشی و فرصت‌های اشتغال دولتی به اندازه‌ای کم باشد که فارغ‌التحصیلان دانشگاهی‌اش اغلب بیکار باشند؛ آنگاه کارآفرینی با چاشنی خلاقیت یک نعمت بزرگ می‌شود برای آنانی که آستین همت را بالا زده‌اند تا برای خود و دیگران روزنه‌ امید به آینده بسازند.
مولفه های زیادی برای ایجاد یک اشتغال مناسب و پایدار نیاز است که از مهمترین آنها می توان به وجود یک مکان و فضا برای کسب و کار مورد نظر اشاره کرد که بسیاری از افراد بدون در اختیار داشتن آن معمولا از ایده‌ای که دارند پا پس می‌کشند. اما بسیج سازندگی در راستای اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی مورد تاکید مقام معظم رهبری و همچنین ایجاد زمینه اشتغال برای جوان استان بیکار کرمانشاه چندی پیش یک پادگان آموزشی را تبدیل به یک مجموعه اقتصادی با نام «دهکده اقتصاد مقاومتی» کرد. این دهکده، اولین دهکده اقتصادی کشور است که در استان کرمانشاه تاسیس شده و کارآفرینان زیادی در آن مشغول فعالیت هستند؛ کارآفرینانی که هر یک ایده تازه ای را به اجرا رسانده و تعدادی از جوانان این دیار را به کار گمارده اند.
هدف گذاری صادراتی روی بازار کشورهای همسایه و عراق
شعبانی اشاره ای به اهداف صادراتی و تصاحب بازارهای خارجی در نتیجه ایجاد این اشتغال داشت و گفت: هم اکنون ما مشغول تولید انبوه این کالا هستیم و قصد داریم کالای مذکور را به عراق نیز صادر کنیم. وی تصریح کرد: اقدامات اولیه برای صادرات این محصولات به عراق انجام شده و در صورت فراهم شدن شرایط لازم، صادرات این محصول به عراق و کشورهای همسایه صورت خواهد گرفت.
این کارآفرین کرمانشاهی خاطرنشان کرد: هدف ما این است که علاوه بر ساپورت منطقه غرب کشور و تامین نیاز آنها به ظروف یکبار مصرف، سایر کشورهای همسایه به ویژه عراق را نیز تحت پوشش قرار داده و تامین نیاز کنیم. وی در پاسخ به اینکه صادرات این محصولات چه میزان ارزآوری برای کشور به همراه خواهد داشت؟ گفت: پیش از این ارز زیادی در نتیجه صادرات محصولات مختلف نصیب کشور می‌شد، اما پس از نوسانات ارز در بازار کشور عراق محصولات ما را با ریال خریداری می‌کند. شعبانی در خصوص ایده اولیه این کارآفرینی اظهارداشت: ایده اولیه ما در ایجاد اشتغال تزریق پلاستیک بود اما پس از بررسی و تحقیق متوجه شدیم که مواد اولیه برای تولید محصولات پلاستیکی اغلب از جنس مواد دست دوم و سوم بوده و واقعا سرطان زا است، از این ایده صرف‌نظر کردیم.
 حضور در دهکده اقتصاد مقاومتی هزینه ها را کاهش داده است
وی افزود: پس از اینکه از ایده مذکور صرف نظر کردیم، به بررسی ظروف کاغذی یکبار مصرف پرداختیم و متوجه شدیم که این ظروف حتی در تماس با مواد غذایی و نوشیدنی‌های داغ تجزیه و ترکیب نشده و هیچ تغییری در مواد داخل آن به وجود نمی‌آورد که تولید بیماری و سرطان کند.
این کارآفرین کرمانشاهی با بیان اینکه معمولاً در تولید سفره کربن زیادی و حدود ۶۰ درصد به کار می رود، گفت: زمانی که کربن سفره بالا باشد وقتی که نان را روی آن قرار می دهیم این کربن نان را آلوده می کند و برای بدن بسیار مضر است. وی افزود: با توجه به موارد مذکور، ما اقدام به تولید سفره هایی با کربن بسیار پایین و حدود ۱۰ درصد کردیم که مشکلی برای مصرف کننده ایجاد نشود.
شعبانی حضور در دهکده اقتصاد مقاومتی را از نظر اقتصادی و قیمت تمام شده کالا بسیار به صرفه دانست و گفت: اگر ما می‌خواستیم برای ایجاد این کارگاه مکانی را اجاره کنیم، هزینه‌های ما بسیار بالاتر می‌رفت و این هزینه بالا روی قیمت تمام شده کالاها نیز اثر می‌گذاشت.
این کارآفرین کرمانشاهی ایجاد این اشتغال را به نوعی تکیه بر توان داخلی  و تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی مورد تاکید مقام معظم رهبری دانست. 
 سودای صادرات تولیدکنندگان دهکده  اقتصاد مقاومتی کرمانشاه
ارسال دیدگاه
اخبار روز
ضمیمه