اعلام آمادگی راه‌آهن برای توسعه حمل‌ونقل ریلی محصولات صنعتی 

مدیرعامل راه‌آهن در بازدید از کارخانه‌های یک گروه صنعتی، از آمادگی کامل راه‌آهن برای همکاری با بخش صنعت خبر داد و بر لزوم تسهیل حمل ریلی محصولات این کارخانه تاکید کرد.
به گزارش اقتصادسرآمد، جبارعلی ذاکری، معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل راه‌آهن، از کارخانه‌های گروه صنعتی زر بازدید کرد. این بازدید با هدف رفع موانع، بررسی فرصت‌های توسعه حمل‌ونقل ریلی، استفاده بهینه از امکانات لجستیکی و انباری شرکت زر و بررسی راهکارهای انتقال سریع‌تر گندم و محصولات این کارخانه انجام شد. ذاکری در این بازدید ضمن اشاره به اهمیت حمل‌ونقل ریلی گفت: راه‌آهن آماده است تا علاوه بر حمل گندم و مواد اولیه، در زمینه صادرات و واردات محصولات گروه زر نیز همکاری جدی داشته باشد. 
وی با اعلام آمادگی برای حمل محصولات صنایع داخلی، خاطرنشان کرد: راه‌آهن بهترین گزینه برای انتقال بارهای انبوه صنایع است و استفاده از حمل‌ونقل ریلی علاوه بر تسریع در انتقال بار با کاهش هزینه‌ها نیز همراه است.به گفته ذاکری، سال گذشته بیش از ۵ میلیون تن بار صادراتی و وارداتی از طریق شبکه ریلی جابجا شده است و ظرفیت‌های قابل‌توجهی برای افزایش این میزان وجود دارد.ذاکری همچنین در این بازدید ضمن گفتگوی تلفنی با فتحی معاون وزیر جهاد کشاورزی، بر افزایش همکاری بین وزارت کشاورزی، راه آهن و شرکت زر در راستای افزایش بهره وری و استفاده بهینه از ظرفیت ۶۰۰ هزار تنی سیلوهای این شرکت تاکید کرد.
اعلام آمادگی راه‌آهن برای توسعه حمل‌ونقل ریلی محصولات صنعتی 
ارسال دیدگاه
اخبار روز
ضمیمه