144 هزار بازدید از ژئوسایت‌های ژئوپارک جهانی قشم تا پایان شهریورماه


مدیر ژئوپارک جهانی قشم گفت: از ابتدای سال 1404 تا پایان شهریورماه، جمعا 144 هزار و 141 بازدید از ژئوسایت‌های این ژئوپارک به ثبت رسیده است.
به گزارش اقتصادسرآمد، ابراهیم رستم گورانی، افزود: دره ستاره‌ها، تنگه چاهکوه، غار نمکدان، دره تندیس‌ها و موزه ژئوپارک از جمله مقاصدی بوده‌اند که بیشترین میزان توجه گردشگران داخلی و خارجی را به خود جلب کرده‌اند.
به گفته رستم گورانی، حضور 476 گردشگر خارجی در میان بازدیدکنندگان، گویای آن است که قشم به عنوان نخستین ژئوپارک جهانی خاورمیانه، جایگاهی ویژه در تقویم گردشگری بین‌المللی پیدا کرده و ظرفیت آن برای جذب گردشگران خارجی در حال تقویت است.
مدیر ژئوپارک جهانی قشم با اشاره به اهمیت این آمار اظهار داشت: افزایش شمار بازدیدکنندگان نه تنها نشان‌دهنده جذابیت میراث طبیعی جزیره است، بلکه بر ضرورت حفاظت و مدیریت پایدار ژئوسایت‌ها تأکید دارد. این روند می‌تواند علاوه بر توسعه گردشگری، به رونق اقتصاد محلی و معرفی بهتر قشم در سطح جهانی منجر 
شود.
144 هزار بازدید از ژئوسایت‌های ژئوپارک جهانی قشم تا پایان شهریورماه
ارسال دیدگاه
اخبار روز
ضمیمه