مدیرکل بهزیستی استان یزد:

لزوم بازنگری در سیاست‌های حمایتی حوزه مسکن و اشتغال معلولان یزد

گروه استان ها- دانشی ، یزد- مدیرکل بهزیستی استان یزد با اشاره به وضعیت پروژه‌های مسکن و تسهیلات اشتغال‌زایی، بازنگری در سیاست‌های حمایتی این حوزه را خواستار شد و گفت: بسیاری از واحدهایی که تحت عنوان مسکن به مددجویان تحویل داده می‌شود، تنها یک چهاردیواریِ بدون تجهیزات و امکانات اولیه است که قابلیت سکونت ندارد.
به گزارش اقتصادسرآمد، نادر هومنیان، در نشست شورای مشارکت‌های مردمی بهزیستی بافق با اشاره به روند متفاوت پیشرفت پروژه‌های مسکن مددجویی در کشور، به همکاری نکردن برخی از بانک‌ها در پرداخت وام‌های اشتغال‌زایی اشاره و تصریح کرد: سقف ۲۰۰ میلیون تومانی این وام‌ها، پاسخگوی ایجاد یک شغل پایدار نیست و در عمل تنها منجر به بدهکار شدن مددجویان شده است.مدیرکل بهزیستی استان یزد با اشاره به آمار نگران‌کننده در این حوزه افزود: بر اساس ارزیابی‌ها، از هر چهار مورد وام، تنها یک شغل خرد ایجاد شده است؛ به‌گونه‌ای که پرداخت ۲ هزار وام اشتغال، منجر به اشتغال‌زایی برای کمتر از ۲۵۰ نفر شده است.
وی همچنین از اداره کار خواست تا تدابیر ویژه‌ای برای ایجاد اشتغال نابینایان شدید و خیلی شدید اتخاذ کند.معاون مشارکت‌های مردمی، توسعه ظرفیتهای اجتماعی و فرهنگی بهزیستی استان یزد در نشست شورای مشارکتهای مردمی بهزیستی بافق، رویکرد بهزیستی را بالا بردن مشارکت مردمی ذکر کرد.زهرا شاه‌شوازی شورای مشارکتهای مردمی بهزیستی فرصتی برای هم‌افزایی و ظرفیت‌سازی استان در جهت حل مسائل جامعه هدف دانست و گفت: این شورا به‌منظور جلب کمک‌های اشخاص حقیقی و حقوقی به نفع جامعه هدف بهزیستی تشکیل‌شده است.وی با بیان اینکه سیاست بهزیستی رفتن به سمت مردم است اظهار داشت: ارائه خدمات از دولت‌محوری به مردم محوری تغییریافته است در همین راستا بیش از ۹۵درصد از خدمات بهزیستی توسط ۴۵۸ موسسه و مرکز غیردولتی تحت نظارت بهزیستی به جامعه هدف ارائه می شود.شاه شوازی اتکا به خیر جمعی سازماندهی شده را راه حل کار دانست و گفت: مردم ما در کار خیر مبتنی بر سخاوتمندی دست اندرکارند و باور خیرین این است که می خواهند با منابعی که در اختیار دارند بیشترین نیکی را بکنند.
لزوم بازنگری در سیاست‌های حمایتی حوزه مسکن و اشتغال معلولان یزد
ارسال دیدگاه
اخبار روز
ضمیمه