تحریم های آمریکا مانع خرید واکسن آنفلوآنزا

گزارش ها درباره دلیل تاخیر در واردات واکسن آنفلوآنزا نشان می دهد که بعد از تروریسم اقتصادی حالا ایران هدف «تروریسم سلامت» قرار گرفته و تحریم های آمریکا جلوی ورود واکسن آنفلوآنزا را گرفته است. در این باره یک عضو هیات رئیسه کمیسیون بهداشت و درمان مجلس نیز تاکید کرد که تحریم‌ها مانع واردات واکسن آنفلوآنزا به کشور شده است.
به گزارش اقتصادسرآمد به نقل از خانه ملت، علی اصغر باقرزاده با اشاره به همزمانی آنفلوآنزا و کرونا در فصل پاییز، گفت: طی جلسات برگزار شده در خصوص تامین واکسن آنفلوآنزا وزارت بهداشت، بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه مکلف به تامین 22 میلیون یورو برای وارادات دارو شدند و خوشبختانه این میزان ارز سریعاً تخصیص پیدا کرده و برای واریز به حساب شرکت خارجی تولید کننده واکسن آنفلوآنزا در اختیار وزارت بهداشت قرار گرفت اما متاسفانه به دلیل تحریم‌ها در حساب‌های بانکی ترکیه متوقف شده و به دست شرکت مذکور نرسیده است. طبیعتاً تا زمانی که مبلغ به حساب شرکت مذکور واریز نشود، واکسن آنفولانزا هم به ایران تحویل داده نمی‌شود.
نماینده مردم بابلسر در مجلس شورای اسلامی، با تاکید بر اینکه ارز مورد نیاز برای واردات واکسن آنفلوآنزا در اسرع وقت تامین شد اما تحریم‌ها مانع ارسال به موقع داروها به ایران شد، افزود: در حال حاضر وزارت امور خارجه و وزارت بهداشت در تلاش هستند تا مشکلات به وجود آمده را حل کرده و واکسن ها را سریعا برای توزیع به داورخانه ها ارسال کنند.وی در ادامه گفت: در حال حاضر حدود 2 میلیون دوز واکسن آنفلوآنزا در کشور موجود بوده تا طبق دستور العمل‌ها و با قیمت دولتی در اختیار گروه‌های پرخطر همچون مادران باردار، بیماران خاص، کودکان زیر ۵ سال و سالمندان بالای ۶۵ سال قرار بگیرد. از این رو هیج جای نگرانی برای افراد پر خطر و نیازمند واقعی واکسن وجود ندارد. از طرفی کادر درمانی که جز افراد پرخطر محسوب می‌شوند نیز در اولویت دریافت واکسن قرار می‌گیرند.
این نماینده مردم در مجلس یازدهم، با بیان اینکه تزریق واکسن آنفلوانزا تأثیری بر پیشگیری از ابتلا به کرونا ندارد، تأکید کرد: بر اساس اصول فنی و پزشکی واکسن‌ها باید در زمان طلایی خودش تزریق شود از این رو بهتر بود امروز این واکسن ها در کشور  توزیع شده و مردم از اول مهر برای تهیه و تزریق آن اقدام می‌کردند، با توجه به اینکه آنتی بادی در بدن دو هفته بعد از تزریق تولید می‌شود، بهتر بود این واکسن قبل از فرارسیدن فصل  سرما برای جلوگیری از ابتلای افراد  پر خطر به   آنفلوانزا تزریق می‌شد.
تحریم های آمریکا مانع خرید  واکسن آنفلوآنزا
ارسال دیدگاه
اخبار روز
ضمیمه