تاریخ انتشار:1404/12/11
هماهنگی کامل در ترخیص کالاهای اساسی

هماهنگی کامل در ترخیص کالاهای اساسی

اقتصادسرآمد- نوری قزلجه وزیر جهاد کشاورزی با بیان این که در دولت هماهنگی لازم برای تامین و ترخیص کالاهای اساسی برقرار است، گفت: هیچ دغدغه و خللی برای تامین معیشت و سفره مردم ایجاد نخواهد شد.

 به گزارش اقتصادسرآمد، هماهنگی‌های لازم در سطوح عالی بین دستگاه‌های اجرایی برقرار و روند ترخیص کالاهای اساسی با شتاب بیشتر در حال انجام است.
 
 اصناف و اتحادیه‌های بخش کشاورزی مانند همیشه به ویژه در شرایط حاضر پای کار هستند و با هماهنگی ایجاد شده در سراسر کشور، هیچ کمبودی در بازار محصولات کشاورزی نداریم.
 
اقلام و کالاهای اساسی حتی به میزان بیشتر از نیاز بازار به ویژه در ایام ماه مبارک رمضان و نیاز بازار شب عید تأمین شده و در انبارها ذخیره‌سازی شده است.
 
مردم نگران نباشند و با برنامه‌ریزی و اولویت‌بندی نیازهای ضروری به فروشگاه‌ها مراجعه کنند و مایحتاج خود را خریداری کنند.
 

برچسب ها : وزیر جهاد کشاورزی اقتصادسرآمد کالاهای اساسی

اخبار روز
ضمیمه