تاریخ انتشار:1404/12/25
ذخایر احتیاطی کالاهای اساسی کافی است

وزیر جهاد کشاورزی:

ذخایر احتیاطی کالاهای اساسی کافی است

اقتصادسرآمد- وزیر جهاد کشاورزی با تاکید بر اینکه ذخایر احتیاطی کالاهای اساسی و مواد غذایی کشور کافیست و کمبودی نداریم گفت: در هفته نخست آغاز جنگ اخیر، ۵۰۰ میلیون دلار برای تامین کالاهای اساسی اختصاص یافت.

به گزارش اقتصادسرآمد، غلامرضا نوری قزلجه در برنامه تلویزیونی درباره وضعیت تامین کالاهای اساسی افزود: با توجه به جنگ ۱۲ روزه خرداد ماه، احتیاط بیشتری به‌کار گرفتیم و سطح ذخایر را افزایش دادیم و تمهیدات لازم اندیشیده شد.
وزیر جهاد کشاورزی اظهار داشت ورود کالاها و تامین آنها با مجوزهای جدید از دولت و مراجع ذی‌صلاح سرعت یافت و از تجربه جنگ بهره گرفته شد تا تاب‌آوری و امنیت غذایی کشور ارتقا یابد.
وی تصریح کرد: بنابراین برای چندین ماه همه کالاها در داخل کشور داریم و برخی کالاها مداوم و روزانه تولید می‌شوند و هیچ مشکلی در فرایند تولید آنها نیست.
وی گفت بخشی از کالاها که باید ذخیره می‌شد طی چندین ماه فرایند ذخایر آنها را برای توزیع به‌ صورت جغرافیایی در سطح کشور انجام دادیم که این‌ها در دسترس است و تا به امروز با وجود اینکه دو هفته از جنگ گذشته است متر از مقدار جزئی از این ذخایر احتیاطی را به کار گرفته‌ایم.
نوری قزلجه تصریح کرد: امنیت ذخایر غذایی به‌طور کامل تامین شده است تنها در برخی نقاط دشمنان دروغ‌هایی درباره منابع و اماکن غذایی منتشر می‌کنند، اما با وجود اصابت به برخی از انبارها و اماکن نگهداری مواد غذایی، با توجه به پیش‌بینی‌ها و تمهیداتی که اندیشیده شده تا به امروز خللی در تأمین مواد غذایی ایجاد نشده است.
وزیر جهاد کشاورزی درباره کالاهای اساسی که در گمرکات کشور باقی مانده است گفت: در این شرایط وفاق و همدلی گسترده‌ای در بین قوا و دستگاه‌ها ایجاد شده و همدلی و هم‌افزایی ویژه‌ای شکل گرفته است .
وی ضمن قدردانی از همه دست اندرکاران حفظ چرخه امنیت غذایی کشور از تولید کننده تا مغازه داری که دز زیر بمباران کالا را در اختیار هروندان قرار می‌دهد گفت: در حوزه حمل و نقل طی این مدت اتفاقاتی رخ داده که در زمان صلح هم ممکن بود اتفاق نیفتد.
وی تصریح کرد: رئیس‌جمهور اختیارات کافی در روز دوم جنگ به وزارتخانه‌ها اعطا کرد و جلسه‌ای با همکاران برگزار شد و اختیارات ویژه‌ای به دلیل اهمیت امنیت غذایی اعطا شد و سایر دستگاه‌ها نیز همکاری خوبی دارند.

برچسب ها : وزیر جهاد کشاورزی اقتصادسرامد رئیس‌جمهور

اخبار روز
ضمیمه