مدیر کل بنادر و دریانوردی استان گیلان:
ساخت کارخانه کشتی سازی با اشتغالزایی ۲۵۰ نفری در بندرانزلی آغاز می شود
مدیر کل بنادر و دریانوردی استان گیلان از خرید ۴ دستگاه جرثقیل راهبردی برای مجتمع بندری انزلی خبرداد و گفت: در هفته های اخیر رایزنی های لازم برای خرید این دستگاه ها انجام شده و برنامه ریزی های لازم نیز برای اجاره سه دستگاه جرثقیل دیگر نیز در حال انجام است که ظرف سه ماه آینده به ظرفیت های بندری مجتمع بندری انزلی اضافه می شود.
به گزارش اقتصادسرآمد، حسین یونسی در سومین جلسه کارگروه توسعه صادرات غیر نفتی در استانداری گیلان با اشاره به صدور مجوز سازمان محیط زیست کشور برای احداث کارخانه کشتی سازی در مجتمع بندری انزلی، اظهار داشت: باصدور مجوز از سوی محیط زیست گیلان مراحل ساخت کارخانه کشتی سازی با اشتغالزایی مستقیم ۲۵۰ نفری در این بندر آغاز خواهد شد.
وی افزود: احداث مخازن روغن به ظرفیت ۴۰ هزار تن، پروژه دیگری بود که در هفته گذشته برای بنادر گیلان به امضا رسید و به ظرفیت ۱۶ هزار تنی مجتمع بندری انزلی اضافه خواهد شد و مجموع اعتبار دو پروژه کارخانه کشتی سازی و مخازن روغن، نزدیک به ۱۷ هزار میلیارد ریال براورد شده است.
مدیر کل بنادر و دریانوردی استان گیلان با اشاره به میزان صادرات و واردات کالا در مجتمع بندری انزلی، خاطرنشان کرد: در ۹ ماهه سال جاری ۲۵۰ هزار تن کالا از طریق حمل و نقل دریایی از استان گیلان صادر شد که شامل محصولات پتروشیمی و ساختمانی بوده است و همچنین یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن واردات هم انجام شده است.
یونسی تصریح کرد: در دریای خزر ۸۰ فروند کشتی ایرانی تردد دارد که طی روزهای اخیر نخستین کشتی کانتینری یخچالدار ایرانی سفر خود را از بنادر استان مازندران انجام داد.
وی با اشاره به دستاوردهای سفر به روسیه، اذعان داشت: موانع ترانزیت با مقامات مربوطه آن کشور مطرح شد تا مشکلات موجود در توسعه ترانزیت و صادرات برطرف شود.
مدیرکل بنادر و دریانوردی استان گیلان از خرید تجهیزات جدید برای مجتمع بندری انزلی خبرداد و گفت: در هفته های اخیر رایزنی های لازم برای خرید چهار دستگاه جرثقیل راهبردی انجام شده و برنامه ریزی های لازم نیز برای اجاره سه دستگاه جرثقیل دیگر نیز در حال انجام است که ظرف سه ماه آینده به ظرفیت های بندری مجتمع بندری انزلی اضافه می شود.
یونسی با بیان اینکه بندرانزلی برای استفاده از تمام ظرفیت های موجود نیازمند اتصال به ریل سراسری است، عنوان کرد: این مجتمع بندری تنها بندر دارای ۱۷ پست اسکله با ظرفیت ۱۰ میلیون تن کالا است که به دلیل عدم اتصال به ریل با موانعی در بخش ترانزیت کالا مواجه است.
ارسال دیدگاه
عناوین این صفحه
اخبار روز
-
انعقاد تفاهمنامه همکاری مشترک بین سازمان شیلات ایران و بنیاد برکت
-
🎥 فیلم| رونمایی از مطالعات ۹ طرح آبزیپروری استان اردبیل در نهمین نمایشگاه شیلات
-
تخلیه بیش از یک میلیون تن کالای اساسی در بندر چابهار
-
نقشآفرینی حسابداران، ضامن شفافیت و انضباط مالی کشور
-
ارس در فهرست بررسی پایتختهای گردشگری جدید قرار میگیرد
-
رویکرد وزیر راه و شهرسازی مادرانه، مسئولانه و دغدغهمند است
-
سی و چهارمین اطلاعیه ستاد پرداخت به بازماندگان معزز سانحه پرواز اوکراین
-
لزوم توجه ویژه به زوجهای جوان در طرح مسکن استیجاری
-
آغاز برنامههای ملی پاسداشت هویت و توسعه زیرساختهای فرهنگی در استان مرکزی
-
نشست راهبردی فراکسیون کشاورزی پویا و امور عشایر مجلس در منطقه آزاد ماکو برگزار شد
-
سیاست توسعه برابر حملونقل هوایی با اتکا بر شرکتهای هواپیمایی منطقهای
-
از تتیس تا بیآبی — چرا ایران امروز در آستانهٔ کمبود مطلق آب است؟
-
رزمایش اقتدار نیروی دریایی سپاه در خلیجفارس
-
کارخانجات خوراک آبزیان در آستانه تعطیلی و ورشکستگی
-
افزایش سرسام آور هزینه انتقال نفت در دریا
-
مهاجرت شرکتهای آسیایی از بازار آمریکا
-
نسخه نجاتبخش برای رونق تجارت و گردشگری خزر
-
چشمانداز بازطراحی نظم دریایی جهان در قطب شمال
-
حضور قوی بخش خصوصی در نهمین نمایشگاه شیلات
-
«ایزوایکو» نیازمند توجه ویژه دولت



