کریمی قدوسی با اشاره به استعفای ظریف:

از رفتن ظریف خوشحال نمی‌شوم



 عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس می‌گوید حدود ۲ ماه پیش نیز ظریف ۹ روز خانه‌نشین شد و سر کار نرفت؛ انتظار داشت روحانی و واعظی به او زنگ بزنند ولی آنها هم زنگ نزدند.
به گزارش  اقتصاد سرآمد، جواد کریمی قدوسی با اشاره به استعفای ظریف گفت:  از رفتن ظریف نه خوشحال می‌شوم  و نه ناراحت؛ هرچند این خبر برای ما غیرمنتظره نبود و احتمال آن را می‌دادیم زیرا می‌دانستیم سرانجام این نوع مذاکره و این نوع توافق به اینجا می‌رسد.
پشت ظریف خالی نبود
نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه «در سراسر دنیا هر وزیری که عَلـَـم بزرگی را برمی‌دارد، اگر توان به سرانجام رساندن آن را نداشته باشد، استعفا می‌دهد»؛ افزود: پشت هیچ وزیر خارجه‌ای در این 40 سال به اندازه آقای ظریف پُر نبود و به صد دلیل می‌توان این امر را اثبات کرد؛ تمام صنعت هسته‌ای کشور را در اختیار او قرار دادیم تا دستش برای حل مشکل تحریم‌های کشور پُر باشد.
13 بار استعفا و 9 روز خانه‌نشینی ظریف
وی همچنین گفت: ظریف 13 بار پیش از این نیز استعفا داده بود و حدود 2 ماه پیش نیز 9 روز خانه‌نشین شد و سر کار نرفت؛ انتظار داشت روحانی و واعظی به او زنگ بزنند ولی آنها زنگ نزدند چون وی در دولت دوازدهم چالش زیادی هم با دولت روحانی داشت.
این نماینده مردم در مجلس دهم ادامه داد: به خصوص از آنجا که بحث اجرای برجام و تعهدات در هم پیچید، آقای روحانی در جلسات ایشان را مقصر می‌دانست و ظریف هم آقای روحانی را.
طرح موضوع دیدار بشار اسد، حاشیه‌سازی است
وی با بیان اینکه «ظریف دیگر ظریف دولت یازدهم نبود که اطاعت کند»، افزود: ظریف در مقابل روحانی ایستاد.
کریمی قدوسی همچنین گفت: آنها که دیدار بشار اسد را در این میان مطرح می‌کنند، این موضوع مربوط به دیروز است ولی موضوع رفتن ظریف از قبل قطعی شده بود و با این خبرها می‌خواهند حاشیه‌سازی کنند.
زنگنه هم رفتنی است
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی خبر داد: استعفای ظریف قبول شده و قطعی است؛ رفتن زنگنه هم حتمی است یک دو وزارتخانه دیگر هم وجود دارد که در شرف استعفا و جابجایی هستند.
 از رفتن ظریف خوشحال نمی‌شوم
ارسال دیدگاه
اخبار روز
ضمیمه