سرپرست شیلات ایران:

 بخش خصوصی و سرمایه‌گذاران در صنعت پرورش ماهی در قفس حمایت می‌شوند

سرپرست سازمان شیلات ایران گفت: با توجه به نقش مهم طرح تکثیر بچه ماهی در رونق تولید در بخش پرورش ماهی در قفس استان بوشهر باید از بخش خصوصی و سرمایه‌گذاران در این بخش حمایت کرد.
به گزارش اقتصادسرآمد،  حمزه رستم پور در بازدید از مجموعه شرکت تکثیر و نرسری بچه ماهی راموز شهرستان تنگستان افزود: امروز شاهد زنجیره کاملی از تولید آبزیان در شهرستان تنگستان هستیم و بطور قطع توسعه بهره وری این فرصت‌های ارزشمند در اقتصاد دریامحور نقشی مهم در اشتغال منطقه و استان خواهد داشت.
سرپرست سازمان شیلات ایران با اشاره به تأکید مقام عالی وزارت بر اقتصاد دریامحور گفت: خدمت به جامعه بهره بردار شیلاتی بویژه جامعه صیادی و آبزی پروری، رفع موانع تولید و توسعه، جذب سرمایه ‌ذاران و ارتقای جایگاه همه جانبه شیلات از اهم اولویت های شیلات است.
رستم پور موارد درخواست شده از طرف صیادان در شهرستان های تنگستان، دشتی و گناوه برای پروژه‌های احداث، ساماندهی و بهسازی بنادر صیادی را تلاش و پیگیری خواهیم کرد.وی ادامه داد: برای رونق اقتصادی جامعه ساحل نشین و رضایتمندی صیادان از هیچ کوششی دریغ نمی کنیم.سرپرست سازمان شیلات ایران با اشاره به جایگاه بنادر صیادی در ارتقا و تسهیل خدمات صیادی گفت: ساخت و تکمیل اسکله صیادی برای صیادان زحمتکش می تواند نقشی مهم در خدمات رسانی به صیادان داشته باشد.
رستم پور در جریان سفر استانی رئیس جمهور و هیات دولت چهاردهم به استان بوشهر از چند پروژه شیلاتی پرورش ماهی در قفس، تولید بچه ماهی و اسکله های صیادی این استان بازدید کرد.
 بخش خصوصی و سرمایه‌گذاران در صنعت پرورش ماهی در قفس حمایت می‌شوند
ارسال دیدگاه
اخبار روز
ضمیمه