نماینده مردم آستارا در مجلس:

پی گیر بازگشایی بندر آستارا پس از لایروبی کامل هستیم

نماینده مردم آستارا در مجلس، گفت: با پیگیرهای انجام‌ شده لایروبی بندر آستارا ادامه دارد و پیگیر بازگشایی سریع بندر آستارا هستیم و پس از لایروبی فعالیت بندر از سر گرفته می‌شود.
به گزارش اقتصادسرآمد، ولی داداشی در جریان بازدید از مجتمع بندری آستارا و همچنین پروژه مسکن مهر این شهرستان، اظهار کرد: متاسفانه بندر آستارا تقریباً یک سال است که تعطیل شده و به عنوان نماینده مردم آستارا در مجلس شورای اسلامی پیگیر بازگشایی این بندر هستم و جلسات مکرری در سطح ملی و استانی در این رابطه برگزار شده است.
وی با اشاره به مذاکرات انجام شده بین سازمان بنادر و دریانوردی و یک سرمایه‌گذار بخش خصوصی در بندر آستارا، افزود: پیگیر هستیم که به زودی و پس از لایروبی کامل بندر آستارا بازگشایی شود.
داداشی با تاکید بر اینکه بندر آستارا یک شاهراه اقتصادی است و در کریدور ترانزیتی چین به اروپا قرار دارد و برای جمهوری اسلامی ایران بسیار استراتژیک و حائز اهمیت است، گفت: بندر آستارا برای بازرگانان کشور و استان گیلان و همچنین شهرستان آستارا دارای اهمیت است، در حال حاضر دستگاه های لایروب در بندر آستارا در حال لایروبی و فعالیت هستند و امیدواریم در ماه‌های آینده و پس از اتمام کار لایروبی شاهد بازگشایی مجدد بندر آستارا باشیم.
نماینده مردم آستارا در مجلس با اشاره به بازدید خود همراه با سرپرست فرمانداری آستارا و مسئولان دستگاه های اجرایی شهرستان از پروژه مسکن مهر، اظهار کرد: مشکلات مربوط به محوطه پروژه مسکن مهر آستارا توسط پیمانکار و دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط در حال پیگیری و رفع است و بعد از عید نوروز عملیات زیرسازی و آسفالت پروژه مسکن مهر انجام خواهد شد.
به گزارش ایسنا، شهرستان مرزی بندر آستارا با ۹۷ هزار نفر جمعیت در شمال غربی استان گیلان، حاشیه دریای خزر و همسایگی کشور جمهوری آذربایجان قرار دارد.
پی گیر بازگشایی  بندر آستارا  پس از  لایروبی کامل هستیم
ارسال دیدگاه
اخبار روز
ضمیمه