مدیرعامل شرکت توزیع برق هرمزگان: 

ساتبا، موافقت اصولی احدات ۲۲ ساختگاه نیروگاه خورشیدی را در هرمزگان صادر کرد

گروه استان ها- نجمه شمی الدین ی، هرمزگان - مدیرعامل شرکت توزیع برق هرمزگان گفت: کلیه مجوزها در خصوص واگذاری ۲۲ ساختگاه جدید برای احداث نیروگاه‌های خورشیدی ۱/۵ تا ۶/۵ مگاواتی از دستگاه‌های متولی اخذ و موافقت اصولی از ساتبا هم گرفته شده و در مرحله پایانی واگذاری به شرکت توزیع برق هرمزگان از طریق کمیسیون ماده ۲۱ قرار دارد.
به گزارش اقتصادسرآمد، محمد کریمی در نشست کمیته مدیریت مصرف و هوشمندسازی با حضور مدیران نواحی برق استان به بیان و تبیین ۳۶ بسته مدیریت مصرف که از سوی توانیر برای عبور از تابستان امسال طراحی و ابلاغ شده است پرداخت و اظهار داشت: کنترل پذیری و هوشمندسازی مشترکین کشاورزی، اداری، صنعتی، خانگی‌ها و تجاری‌های پرمصرف با اولویت در هرمزگان در قالب همین بسته های مدیریت مصرف دنبال می شود.
کریمی در این نشست که با حضور مهرداد حاجی زاده معاون فروش و خدمات مشترکین و مدیران ستادی برگزار شد عملکرد مدیریت بار و انرژی در تعرفه‌های کشاورزی، اداری و صنعتی را مورد بررسی قرار داد و افزود: مدیریت مصرف برق در بخش خانگی برای عبور از ناترازی تابستانی از اهمیت ویژه ای برخوردار است ، مصارف کشاورزی، اداری و صنعتی دراستان هرمزگان بر پایه کنتورهای هوشمند کنترل می شوند و نیاز است در بخش مصرف برق خانگی همراهی بیشتری از سوی مردم شاهد باشیم.وی با اشاره به اینکه برنامه جامعی برای افزایش تولید از یک سو و کنترل مصرف برق از سوی دیگر طی تابستان امسال در ادارات و دستگاه‌های دولتی از سوی توانیر تهیه و ابلاغ شده است اضافه کرد: مقرر شده است در ادارات مولدهای برق «آی او تی» وارد مدار شود ضمن اینکه در ساعات اداری ۳۰ درصد و غیر اداری ۶۰ درصد کاهش مصرف برق اعمال گردد. کریمی با اشاره به اینکه ۳۶ بسته مدیریت مصرف برق برای عبور از ناترازی تابستان در استان هرمزگان آماده است و اعمال می گردد ادامه داد: بهبود بهره‌وری مصرف انرژی، کاهش مصارف سرمایشی در زمان های اوج مصرف، آگاهی بخشی و اطلاع‌رسانی به مشترکان در خصوص ضرورت صرفه‌جویی از جمله محورهای این بسته است.
ساتبا، موافقت اصولی احدات ۲۲ ساختگاه نیروگاه خورشیدی را در هرمزگان صادر کرد
ارسال دیدگاه
اخبار روز
ضمیمه