رئیس سازمان ملی استاندارد خبر داد:

هزار و ۷۹۵ بازرسی از واحدهای تولیدی  در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه

رئیس سازمان ملی استاندارد ایران گفت: در مدت ۱۲ روز دفاع ملی، یک هزار و ۷۹۵ بازرسی از واحدهای تولیدی در ۳۱ استان ثبت شده است.
به گزارش اقتصادسرآمد، فرزانه انصاری با ارائه گزارشی از اقدامات این سازمان در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه اظهار داشت: در این مدت به منظور حصول اطمینان از کیفیت کالاها و حفظ ایمنی و سلامت مصرف کنندگان، نظارت ها بر واحدهای تولیدی و بازارها و همچنین فرایند ارزیابی انطباق کالاهای وارداتی و صادراتی شدت یافت.
رئیس سازمان ملی استاندارد افزود: در مدت ۱۲ روز دفاع ملی تعداد یک هزار و ۷۹۵ بازرسی از واحدهای تولیدی در ۳۱ استان ثبت شده است، که بیشترین صنایع مورد بازرسی، با ۵۷۲ و ۴۷۷ مورد در صنایع ساختمانی- معدنی و صنایع غذایی و کشاورزی بوده است.
انصاری رئیس سازمان ملی استاندارد ادامه داد: در این مدت سه هزار و ۴۹۰ نمونه برداری از محصولات واحدهای تولیدی صورت گرفت که بیشترین آن با ۲ هزار و ۲۰۸ مورد مربوط به صنایع غذایی و کشاورزی بوده است؛ علاوه بر این، به منظور نظارت بر بازار و کنترل کالاهای مشمول استاندارد اجباری، در این مدت، هزار و ۶۸ مورد بازرسی از مراکز عرضه در قالب طرح کنترل بازار سازمان ملی استاندارد انجام شد.
دبیر شورای عالی استاندارد افزود: فرایند ارزیابی انطباق کالاهای وارداتی و صادراتی در سازمان ملی استاندارد ایران با قوت و دقت کامل در حال انجام است و تصریح کرد: ورود کالا به کشور از طریق گمرکات اجرائی و مجاری مجاز با قدرت در حال انجام بوده است و ادارات کل استاندارد در سراسر کشور همچنان به صورت تمام وقت، در حال ارزیابی انطباق کالاهای وارداتی و صادراتی هستند.
انصاری رئیس سازمان ملی استاندارد از تشکیل چندین جلسه کمیته اضطراری و مدیریت بحران در سازمان ملی استاندارد ایران خبر داد و گفت: با توجه به دغدغه های هموطنان در تامین کالاهای مورد نیاز به خصوص کالاهای اساسی و همچنین نگرانی های تجار و بازرگانان کمیته اضطرار و مدیریت بحران تشکیل و تدابیر و هماهنگی های لازم با ادارات کل استاندارد استانها در راستای تسهیل ورود کالاهای موجود در بنادر انجام شده است.
هزار و ۷۹۵ بازرسی از واحدهای تولیدی  در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه
ارسال دیدگاه
اخبار روز
ضمیمه