مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان:

بشارتی جایزه فستیوال نیکون ژاپن  را به هرمزگان آورد


    اصغر بشارتی هنرمند هرمزگانی با فیلم «قرمز کوچک، آبی بزرگ» برنده جایزه بزرگ فستیوال نیکون ژاپن ۲۰۲۵ شد و این جایزه را به ایران و هرمزگان آورد.
به گزارش اقتصاد سرآمد، فرخنده چلالی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان هرمزگان  ضمن تبریک این رخداد هنری ارزشمند به اصغر بشارتی و تیم حرفه‌ای این فیلم کوتاه، خبر داد، جایزه بزرگ فستیوال بین المللی فیلم و عکس نیکون ژاپن2025 به فیلم " قرمز کوچک، آبی بزرگ" به کارگردانی  مشترک اصغربشارتی و سید حامد نوبری  از ایران تعلق گرفت.
جلالی در این خصوص توضیح داد: تصویربرداری این اثر را نیز اصغربشارتی ،تدوین منصور وحدانی ، صدا گزاری امین اردانی و بازیگری را سمیر امیدوار برعهده داشته‌اند و فیلم " قرمز کوچک، آبی بزرگ" تنها با مدت زمان 40 ثانیه، به بحران محیط زیستی دریا و از بین رفتن حیات موجودات دریایی می‌پردازد و با پرداختی دقیق در فُرم، تنها در یک پلان روایت می‌شود.
لازم به ذکر است: این جشنواره یکی از بزرگترین فستیوال‌های عکس و فیلم جهان است که از زمان آغاز به کار کمپانی نیکون در سال ۱۹۶۹، بیش از ۵۰ سال از عمر آن می گذرد و این نخستین بار است که یک ایرانی موفق به دریافت "جایزه‌بزرگ" این فستیوال می شود.
 گفتنی است: مراسم پایانی و اهدای جوایز این رویداد معتبر هنری، دوازدهم اکتبر، در ساختمان مرکزی کمپانی نیکون، در شهر توکیو ژاپن برگزار شد و جایزه این دوره توسط مدیر نیکون، آقای مونئاکی توکوناری به خانم فاطمه عبدی که به نمایندگی از عوامل فیلم در این رویداد حضور داشتند، اهدا شد.
همچنین موضوع این دوره از جشنواره "الهام‌بخش" بود و برنده جایزه بزرگ این جشنواره از بین آثار ارسالی از ۱۸۰ کشور و منطقه در سراسر جهان انتخاب شده است.
ضمنا علاقمندان به آثار عکس اصغر بشارتی می توانند در نمایشگاه چهل و دومین جشنواره بین المللی فیلم کوتاه تهران که درحال برگزاری می باشد نیز حضور وی را دنبال کنند.
بشارتی جایزه فستیوال نیکون ژاپن  را به هرمزگان آورد
ارسال دیدگاه
اخبار روز
ضمیمه