هزار و ۳۰۰ خانوار آسیب‌دیده تسهیلات ودیعه مسکن دریافت کردند


معاون امور بازسازی بنیاد مسکن گفت: از دو هفته گذشته تاکنون هزار و ۸۵۰ خانوار به بانک مسکن معرفی شدند که هزار و ۳۰۰ خانوار موفق به دریافت تسهیلات شدند.
به گزارش اقتصادسرآمد،مجید جودی، معاون امور بازسازی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در گفتگوی تلویزیونی با اشاره به آخرین وضعیت بازسازی واحدهای آسیب‌دیده در جریان جنگ تحمیلی سوم، گفت: از روز ۹ اسفندماه ۱۴۰۴ و همزمان با آغاز جنگ تحمیلی سوم، ستادهای بازسازی بنیاد مسکن در ۲۴ استان کشور تشکیل شد و بلافاصله ارزیابی واحدهای خسارت‌دیده آغاز شد.وی افزود: همکاران بنیاد مسکن به صورت شبانه‌روزی در مناطق آسیب‌دیده حضور داشتند و ضمن مراجعه مستقیم به مردم، عملیات ارزیابی خسارت، جانمایی، امدادرسانی و همکاری با دستگاه‌های مسئول را انجام دادند. این روند تا روز ۲۸ اسفندماه ادامه داشت و در ادامه نیز دولت مصوبه‌ای برای تقسیم مسئولیت دستگاه‌ها ابلاغ کرد.
معاون امور بازسازی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی تصریح کرد: بر اساس این مصوبه، مسئولیت شهر تهران بر عهده شهرداری تهران قرار گرفت، ۷ کلان‌شهر دیگر نیز توسط شهرداری‌های همان شهرها مدیریت می‌شوند و مسئولیت سایر شهرها و روستاهای آسیب‌دیده به بنیاد مسکن واگذار شد.
وی یادآور شد: در حال حاضر در ۲۰۵ شهر و ۱۷۰ روستا خسارت ثبت شده است و تاکنون ۱۱۸ هزار فرم ارزیابی تکمیل شده است. ۱۸ از این ارزیابی‌ها مربوط به خسارت لوازم منزل بوده که اگرچه مستقیماً در حوزه مأموریت بنیاد مسکن نبود، اما همزمان توسط نیروهای ما بررسی شد.
هزار و ۳۰۰ خانوار آسیب‌دیده تسهیلات ودیعه مسکن دریافت کردند
ارسال دیدگاه
اخبار روز
ضمیمه