سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس:
تشکیل کمیته مشترک کمیسیون صنایع و بانک مرکزی برای رفع چالشهای ارزی
سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس، از تشکیل کمیته مشترک کمیسیون متبوعش و معاون ارزی بانک مرکزی به منظور رفع چالشهای ارزی موجود در مسیر فعالیت صنعتگران و تولیدکنندگان خبر داد.
به گزارش اقتصادسرآمد، زهرا سعیدی در تشریح جزئیات مباحث مطرح شده در نشست اعضای کمیسیون صنایع و معادن مجلس با رئیس کل بانک مرکزی، به خانه ملت گفت: در این نشست که با حضور اعضای کمیسیون، رئیس کل بانک مرکزی و مسئولان مربوطه از وزارت صنعت، معدن و تجارت برگزار شد، مشکلات عدیده در کنترل بازار ارز، قیمت کالاهای اساسی و اقلام موجود در بازار مورد ارزیابی قرار گرفت و نمایندگان مجلس نیز نقطه نظرات خود را مطرح کردند تا به تعادل عرضه و تقاضا در بازار ارز منتهی شود.
نماینده مردم مبارکه در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: در یک سال پر التهابی که داشتیم صنایع مهمی آسیب دیدند که بر التهابات ارزی دامن زد و تلاشهایی هم انجام شد که خسارات ناشی از این شوک به بازار به حداقل ممکن برسد.
وی یادآور شد: کارخانه داران مطالباتی در خصوص ثبت سفارش دارند که از وزارت صمت انتظار داریم بعد از گذشت ۴ ماه که از عدم ثبت سفارشها میگذرد در گام نخست دلیل نیاز این کارخانجات به ثبت سفارش را مورد بررسی قرار دهند و در مرحله دوم نسبت به صدور مجوز برای آنها تصمیم گیری
شود.
سعیدی خاطرنشان کرد: ما از رئیس کل بانک مرکزی خواستیم که در اولویت بندی که برای صنایع انجام میدهند به گونه ای اقدام شود که صف انتظار به حداقل برسد چراکه برخی کارخانجات ارز با منشا بیرونی دارند و میتوانند از طریق آن نیاز داخلی را تامین کنند اما کمتر به آنها اجازه داده می شود که به این امر مبادرت ورزند بنابراین از رئیس کل بانک مرکزی خواستیم تا در این زمینه سختگیری نکنند.
این نماینده مردم در مجلس دوازدهم، افزود: در نهایت قرار شد کمیته مشترک کمیسیون صنایع و معادن و معاون ارزی بانک مرکزی تشکیل شده تا عرضه و تقاضا در این حوزه به گونهای تنظیم شود که فشار به واحدهای تولیدی کاهش یابد، از سوی دیگر افزایش قیمت ارز هم نداشته باشیم.
سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: بر اساس آنچه در نشست با رئیس کل بانک مرکزی مطرح شد اراده این بانک بر تسهیل امور است بنابراین امیدواریم خروجی کمیته مذکور باعث نیل به نقطه مطلوب در تامین ارز مورد نیاز صنعتگران و تولیدکنندگان
شود.
ارسال دیدگاه
عناوین این صفحه
اخبار روز
-
ادعای حمایت هند از اقدام نظامی در منطقه درست نیست
-
خداحافظی تلویحی سفیر جوان هند در تهران
-
بیمه دریایی در شرایط تنش و جنگ
-
«توسعه دریامحور» سیاستی که ابلاغ شد، اما هنوز اجرا نشده است
-
حل ناترازی بنزین با واردات یا افزایش قیمت امکانپذیر نیست
-
آرزویی که پس از ۲۵ سال به یونسکو رسید
-
احیای راه آهن حجاز در سایه رقابت با آیمک
-
افقهای نوین تجارت ایران و اتحادیه اقتصادی اوراسیا
-
همکاری پژوهشگاه ملی اقیانوسشناسی و علوم جوی و بانک کشاورزی برای توسعه پایدار آبزیپروری دریایی
-
مطالعات جامع گردشگری دریایی و روستایی در سواحل مکران انجام می شود
-
صدور مجوز استفاده از هواپیماهای MD در پروازهای اربعین حسینی
-
ضرورت توسعه کریدورهای ترانزیتی با رویکرد امنیت ملی
-
توسعه کریدورهای شمال - جنوب و شرق - غرب اولویت دولت است
-
تبیین مهمترین الزامات توسعه زیرساختها در شرایط فعلی کشور
-
۷۲ گام ارتباطی همراه اول برای کرمانشاه و مسیر اربعین
-
امروز؛ صید میگو در آبهای خلیج فارس آغاز شد
-
سوگیریهای شناختی در مدیریت لجستیک
-
امنیت انرژی چشم بادامیها در گرو ثبات دریایی
-
از نعمت خام تا نقمت خام فروشی
-
«جزایر ایرانی» خط مقدم حاکمیت ملی در خلیج فارس



