۲۶ سایت جامع الگویی تولیدی-ترویجی کشاورزی در بوشهر  ایجاد شد

گروه استان ها- کرمپورنیا ، بوشهر- مدیر هماهنگی ترویج جهاد کشاورزی بوشهر گفت: در اجرای برنامه‌های گسترش آموزش و ترویج دانش و فناوری‌های نوین و حضور میدانی در کنار بهره‌برداران بخش کشاورزی ۲۶ سایت جامع الگویی تولیدی-ترویجی در این استان ایجاد و فعال شده‌است. به گزارش اقتصادسرآمد، شهریار مرشدی در جمع خبرنگاران با اشاره به اقدام‌های شاخص این مدیریت اظهارکرد: توسعه فعالیت‌های ترویجی با رویکرد انتقال یافته‌های تحقیقاتی، ارتقای بهره‌وری، توانمندسازی بهره‌برداران و تقویت حضور میدانی در عرصه‌های تولیدی، از مهمترین محورهای فعالیت مدیریت هماهنگی ترویج کشاورزی استان بوده‌است.
وی افزود: در این ارتباط، ۳۴ مزرعه الگویی با محوریت شیلات، نخیلات و زراعت عملیاتی و ۲۶ سایت جامع الگویی تولیدی-ترویجی ایجاد و فعال شده‌است.
مرشدی با اشاره به تشکیل ۱۹ کانون یادگیری با محوریت کشاورزان خبره تشکیل و ۱۴ روز انتقال یافته برگزار شده‌است ادامه داد: در بخش آموزش‌های میدانی نیز ۴۱ مورد روز مزرعه و ۲۴ کاروان ترویجی ارتقای بهره‌وری با مشارکت محققان، مروجان و کشاورزان پیشرو به اجرا درآمده‌است. وی از برگزاری ۱۲ هزار و ۵۱۰ نفرروز دوره‌های آموزشی و کارگاه‌های مهارتی خبر داد و گفت: در حوزه زنان روستایی نیز سه هزار و ۴۵۰ نفرروز آموزش ویژه اعضای صندوق‌های خرد زنان روستایی برگزار و هفت صندوق خرد جدید در این استان ایجاد شده‌است.

۲۶ سایت جامع الگویی تولیدی-ترویجی کشاورزی در بوشهر  ایجاد شد
ارسال دیدگاه
اخبار روز
ضمیمه