آمادگی کامل ایران برای بازگشت به تولید حداکثری نفت

فرخ علیخانی، معاون امور تولید شرکت ملی نفت ایران می گوید: اولویت نخست وزارت نفت سیاستگذاری درست در حوزه تولید است. ۶ شرکت تابعه شرکت ملی نفت ایران شامل شرکت‌های ملی مناطق نفت‌خیز جنوب، نفت فلات قاره ایران، نفت مناطق مرکزی ایران، نفت و گاز اروندان، پایانه‌های نفتی ایران و ملی حفاری ایران به عنوان زیرمجموعه این معاونت مشغول فعالیت‌اند و فکر می‌کنم مهم‌ترین اقدام صورت‌گرفته که به‌طور مستمر مورد توجه ما قرار دارد، ایجاد انسجام و هماهنگی بیشتر بین این شرکت‌ها و جلوگیری از فعالیت‌های جزیره‌ای و پراکنده در این مجموعه است. 
به گزارش اقتصادسرآمد، وی در ادامه توضیح داد: شرایط سخت و البته تحت کنترل است؛ بدیهی است عبور از این شرایط سخت، بدون گستره وسیعی از کار و فعالیت ممکن نیست. پس بدون تردید نه تنها در تولید، بلکه در تمام فرآیندها با چالش‌ها و فراز و نشیب‌های زیادی مواجهیم. اما این را هم بگویم که ما از تحریم برای رفع گلوگاه‌های تولید و انجام بسیاری از کارهای بعضا عقب‌مانده در زمینه تعمیرات، بازسازی و حتی نوسازی برخی تاسیسات استفاده کردیم و می‌توانم بگویم آمادگی خوبی برای بازگشت به تولید حداکثری نفت پیدا کرده‌ایم.به هیچ عنوان در میدان‌های مشترک کاهش تکلیفی نداریم. در مجموع توجه داشته باشید که در تعیین میزان تولید پارامترهای مختلفی از نظر کمی و کیفی دخیل‌اند و مدنظر قرار می‌گیرند؛ از جمله تعهداتمان شامل تعهدات پایین‌دستی (تامین خوراک پالایشگاه‌ها، پتروشیمی‌ها و نیروگاه‌ها) و تعهدات خارجی (صادرات). 
معاون امور تولید شرکت ملی نفت ‏اظهار داشت: تمامی فعالیت‌ها در حوزه توسعه و تولید شرکت ملی نفت ایران با پشتوانه مطالعات مبسوط پایه و لحاظ کردن همه پیش‌نیازها و شرایط و مختصات عملیاتی اجرایی می‌شود. توسعه در غرب کارون هم از ابتدا با در نظر گرفتن همه جوانب کلید خورد و مستندات آن نیز در شرکت متن موجود است. به عبارت دیگر، طراحی اولیه کار در غرب کارون با در نظر گرفتن عمق هور در بخش‌های مختلف صورت گرفته است و همان‌طور که در سیلاب هم شاهد بودید، اگرچه برخی جاده‌های دسترسی به زیر آب رفت و تعدادی از چاه‌ها بسته شد، اما همان‌طور که در همان زمان هم اعلام کردیم این چاه‌ها به دلیل رعایت حداکثری مسائل ایمنی (نه بروز مشکل در فرایند تولید) بسته شدند.
علیخانی در پایان متذکر شد: اقدام‌هایی را با هدف افزایش نظارت بر عملیات تولید نفت و گاز به منظور حصول نتیجه‌گیری‌های مدیریتی در دست اجرا داریم. تلاش ما این است که حجم وسیع داده‌های موجود در حوزه تولید را به بهترین شکل مدیریت و از این داده‌ها برای دستیابی به اطلاعات و استخراج دانش و در نتیجه تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری بهینه استفاده کنیم.
آمادگی کامل ایران برای بازگشت  به تولید حداکثری نفت
ارسال دیدگاه
اخبار روز
ضمیمه