تاریخ انتشار:1405/7/5
اجرای ۱۰۷ برنامه متنوع در هفته گردشگری مازندران

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران به اقتصاد سرآمد خبر داد:

اجرای ۱۰۷ برنامه متنوع در هفته گردشگری مازندران

افتتاح ۱۹ پروژه گردشگری همزمان با هفته گردشگری

اقتصاد سرآمد ـ مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان مازندران از اجرای ۱۰۷ برنامه متنوع همزمان با هفته گردشگری در سراسر استان خبر داد و گفت: این برنامه‌ها با محوریت معرفی ظرفیت‌های گردشگری، آموزش، برگزاری رویدادها، استقبال از مسافران و توسعه زیرساخت‌های گردشگری اجرا می‌شود.
حسین ایزدی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصاد سرآمد اظهار کرد: یکی از برنامه‌های هفته گردشگری، نواختن زنگ گردشگری در مدارس استان است که امروز در سراسر مازندران در حال اجراست. همچنین برنامه‌هایی با حضور تشکل‌های گردشگری در گلزار شهدا و یادمان‌های شهدا برگزار خواهد شد.
مدیرکل اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان مازندران، افزود: استقبال از مسافران در مبادی ورودی استان، از جمله محورهای جاده‌ای، راه‌آهن، فرودگاه‌ها و پایانه‌ها نیز از دیگر برنامه‌های هفته گردشگری است.
وی با اشاره به ثبت جهانی راه‌آهن شمال کشور گفت: ظرفیت راه‌آهن شمال کشور که در فهرست میراث جهانی به ثبت رسیده است، یکی از ظرفیت‌های مهم گردشگری استان محسوب می‌شود و در برنامه‌های مرتبط با معرفی جاذبه‌های گردشگری مورد توجه قرار دارد.
برگزاری نشست‌های تخصصی با محوریت هوش مصنوعی
این مقام مسئول از برگزاری نشست‌های تخصصی و دوره‌های آموزشی در هفته گردشگری خبر داد و گفت: حدود ۲۵ دوره آموزشی با همکاری مجامع دانشگاهی و فعالان و خادمان حوزه گردشگری برگزار خواهد شد.
وی افزود: برگزاری نشست تخصصی با محوریت هوش مصنوعی و همچنین نشست‌هایی درباره فناوری‌های نوین گردشگری از جمله برنامه‌های پیش‌بینی‌شده در این هفته است.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران همچنین از رونمایی پلتفرم‌های گردشگری مجازی خبر داد و گفت: این پلتفرم‌ها امکان معرفی جاذبه‌های گردشگری شهرستان‌هایی مانند محمودآباد، سوادکوه، رامسر و تنکابن و همچنین ایستگاه‌ها، مراکز پذیرایی و رستوران‌های استان را فراهم می‌کنند.
برگزاری جشنواره‌ها و رویدادهای گردشگری
ایزدی با اشاره به برگزاری جشنواره‌ها و رویدادهای مختلف گردشگری در استان اظهار کرد: جشنواره‌های متعددی از جمله جشنواره‌های مرتبط با ظرفیت‌های بومی و محلی در شهرستان‌های مختلف برگزار می‌شود و ۲۶ رویداد نیز در تقویم گردشگری استان به ثبت رسیده است.
وی برگزاری نمایشگاه‌های صنایع‌دستی و اجرای پویش «سفر پاک» را از دیگر برنامه‌های هفته گردشگری عنوان کرد و گفت: هدف از اجرای این پویش، توجه بیشتر به حفظ محیط زیست و منابع طبیعی در فرآیند توسعه گردشگری است؛ چراکه گردشگری و حفاظت از محیط زیست و منابع طبیعی نباید در تقابل با یکدیگر باشند.
افتتاح ۱۹ پروژه گردشگری با ایجاد ۱۰۶ فرصت شغلی

مدیرکل اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان مازندران همچنین از افتتاح ۱۹ پروژه گردشگری در هفته گردشگری خبر داد و گفت: این پروژه‌ها با سرمایه‌گذاری انجام‌شده در بخش‌های مختلف گردشگری به بهره‌برداری می‌رسند و برای ۱۰۶ نفر اشتغال ایجاد می‌کنند.
این مقام مسئول در استان مازندران، اذعان داشت: در میان این پروژه‌ها، ۱۱ واحد بوم‌گردی، سه دفتر خدمات مسافرتی، یک مرکز سرگرمی و تفریحی، یک واحد پذیرایی، یک پروژه زیرساختی و دو منطقه نمونه گردشگری قرار دارد.

برچسب ها : گردشگری مازندران اقتصادسرآمد هفته گردشگری

اخبار روز
ضمیمه