بندر ماهيگيري كياشهر به سازمان شيلات واگذار شد
با واگذاري مجدد بندر ماهيگيري كياشهر به سازمان شيلات ايران، بندر شيلاتي كياشهر به كانون اقتصادي پُر رونقي در ساحل درياي خزر تبديل ميشود كه محور اصلي فعاليتهاي آن شيلات خواهد بود.
به گزارش اقتصادسرآمد، الياس واحدي در خصوص بندر ماهيگيري كياشهر به ماناگفت: فعاليت بندر ماهيگيري كياشهر به دليل بسته شدن دهانه كانال ورودي تعطيل شده بود.
الياس واحدي با اشاره به اينكه اين بندر همچنين در يك دورهاي به سازمان بنادر و دريانوردي واگذار شده بود، تصريح كرد: با مصوبه دولت اين بندر دوباره به شيلات بازگردانده شده است.
مدير كل دفتر توسعه و مديريت بنادر ماهيگيري سازمان شيلات ايران خاطرنشان ساخت: سازمان شيلات ايران قصد دارد با رفع مشكلات فيزيكي اين بندر، آن را تبديل به يك بندر شيلاتي جامع با قابليت بهره برداري صيادي ويژه صيد كيلكا، آبزي پروري جهت پشتيباني مزارع پرورش ماهي در دريا و گردشگري دريايي و شيلاتي كند.واحدي افزود: با توجه به اينكه رديف اعتباري دولتي براي راه اندازي مجدد اين بندر وجود ندارد و نيز با توجه به سياست شيلات مبني بر كاهش بار مالي دولت و جذب سرمايه گذاري بخشهاي غيردولتي؛ راه اندازي اين بندر با سه كاربري ياد شده با سرمايه گذاري بخش خصوصي دنبال خواهد شد.
وی عنوان كرد: بخشي از فرآيند قانوني در اين خصوص توسط شيلات استان گيلان انجام شده و پيشبيني ميشود در صورت تحقق اين امر، بندر شيلاتي كياشهر به كانون اقتصادي پُر رونقي در ساحل درياي خزر تبديل شود كه محور اصلي فعاليتهاي آن شيلات خواهد بود.

ارسال دیدگاه
عناوین این صفحه
اخبار روز
-
۳۳۸۳ کامیون بارگیری و خارج شد
-
پیشگامی گروه پاسارگاد در توسعه انرژی خورشیدی
-
ادمیرال برگزبده سومین اجلاس برند برتر مسولیت اجتماعی شد
-
انضباط مالی و هوش مصنوعی، اولویت های بانک ملی ایران در سال ۱۴۰۴
-
پرداخت ۲۸۶۰ فقره وام ازدواج و فرزندآوری در فروردین ۱۴۰۴
-
درآمد عملیاتی ۱۶ هزار میلیارد تومانی بانک پاسارگاد در فروردین ۱۴۰۴
-
تسریع در اجرای طرح آبرسانی زیاران به بیلقان برای تامین آب البرز و تهران
-
امضای تفاهم نامه گروه فولاد مبارکه با مدیر عامل ارشد بانک سپه
-
اسپاد دریا پایا از نیروهای امدادی و آسیبدیدگان بندر حمایت کرد
-
نیروگاههای برقآبی شرکت آب و نیرو عامل کاهش خاموشیها
-
رییس جمهور: وضعیت فعلی مدیریت بنادر پذیرفتنی نیست
-
کمکرسانی نیروی دریایی ارتش به مصدومان بندر شهید رجایی
-
قشم در کنار بندرعباس؛ اعلام همبستگی و پشتیبانی عملیاتی از سوی بندر کاوه
-
عیادت وزیر راه و شهرسازی از مصدومان حادثه انفجار بندر شهید رجایی در بیمارستان نیروی دریایی ارتش
-
تکذیب اظهارات منتسب به مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان درباره حادثه بندر شهید رجایی
-
از سرگیری عملیات بندری در بندر شهید رجایی
-
آمادگی کامل نیروی دریایی ارتش برای مدیریت بحران حادثه بندر شهید رجایی
-
بورس انرژی مرجع قیمتگذاری سوخت کشتیها شد
-
کسب رتبه اول بهرهوری بخش آب کشور توسط شرکت آب و نیرو
-
افتتاح نیروگاه خورشیدی 10 مگاواتی صندوق ذخیره فرهنگیان توسط وزیر آموزش و پرورش