نایب رئیس شرکت مدیریت فناوری بورس تهران خبر داد:
شاهکار در بازار سرمایه
مطهره مروج
دومین سرفصل تفاهم نامه همکاری سازمان بورس و اوارق بهادار و سازمان فناوری اطلاعات ایران عملیاتی شد.
به گزارش اقتصاد سرآمد، بر اساس دومین سرفصل تفاهم نامه همکاری سازمان بورس و اوراق بهادار و سازمان فناوری اطلاعات ایران، پس از اتصال موفق زیرساخت های سازمان بورس و سازمان فناوری اطلاعات، سرویس شاهکار وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز به بازارسرمایه متصل شد. در این خصوص مطهّره مروّج از امکان بهره گیری از خدمات شبکه احراز هویت کاربران موسوم به شاهکار، خبر داد و گفت: در راستای ماموریت ذاتی سازمان بورس مبنی بر افزایش شفافیت و ایمن سازی فرآیندهای تبادل اطلاعات و تسریع و تسهیل روند احراز هویت و همچنین توسعه خدمات و سرویس های آی تی محور بازارسرمایه ایران، امکان تطبیق کد ملی و شماره تلفن همراه سهامداران از طریق اتصال به سرویس شاهکار به منظور احراز هویت اشخاص پیش از ارائه سرویس های ارزش افزوده، فراهم شد.
نایب رئیس شرکت مدیریت فناوری بورس تهران، بهبود استعلام و اطلاع رسانی، گزارش دهی و اتصال به درگاه های دولت همراه را از جمله کاربردهای دیگر این سرویس دانست و خاطر نشان کرد: بهره گیری از این سرویس در کنار سایر سرویس های ملی احراز هویت و اصالت اطلاعات اشخاص حقیقی و حقوقی از جمله سرویس های ثبت احوال، ثبت اسناد و املاک، آدرس پستی و همچنین سامانه های اطلاعاتی بازار سرمایه شامل کدال، سجام، صنم افزایش دقت و صحت بسترهای تائید صلاحیت سرویس گیرندگان خدمات در بازار سرمایه را به همراه دارد.
به گزارش سنا، شاهکار (شبکه احراز هویت کاربران ایران) سامانهای برای احراز هویت کاربران اینترنت در ایران است که توسط سازمان تنظیم و مقررات ارتباطات رادیویی به عنوان زیر مجموعه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات تولید و راهاندازی شده است.
ارسال دیدگاه
عناوین این صفحه
-
ساعت کار شعبههای بانکپاسارگاد در روزهای پایانی سال 97 و تعطیلات نوروز اعلام شد
-
شاهکار در بازار سرمایه
-
همراه با ملی شو 2
-
حمایت صندوق قرض الحسنه پارسیان از المپیاد ورزشی مدارس استثنایی
-
بهروزرسانی مدل کسبوکار بانک توسعه تعاون متناسب با پیشرفتهای فناوری
-
افزایش ساعات کار جدید شعب پست بانک در ایام پایانی سال
-
بانک سرمایه اعتبار لازم برای وام کلان به هدایتی نداشت
اخبار روز
-
گره ترافیکی مسیر گردشگری حیران برطرف شد
-
پیام مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی به مناسبت روز جهانی اقیانوسها
-
پاکسازی بخشی از سواحل شیدور از آلودگی نفتی ناشی از جنگ
-
آغاز فعالیت رسمی ۷۱ شناور کیلکاگیر در آبهای خزر
-
نام ۱۰۰ شهید سازمان بنادر و دریانوردی در بندر خرمشهر ماندگار شد
-
پیشرفت ۶۲ درصدی تعمیرات اساسی خطوط ریلی بندر امام خمینی(ره)
-
صادرات ۱۶۳ میلیون دلاری صنایع دستی و توسعه بازارهای جهانی
-
صنعت فرودگاهی ایران در مسیر دانشبنیان شدن
-
آسمان ایران به روی پروازها گشوده شد
-
بازگشت تدریجی ایرلاینهای خارجی به فرودگاه امام (ره)
-
جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران، چگونه گردشگری جهان را دگرگون کرد؟
-
«قزاقستان» و لزوم بازتعریف مسیرهای لجستیکی اوراسیای مرکزی
-
انسداد تنگه باب المند روی اسرائیل
-
پیامدهای جنگ بلندمدت در زیرساخت های انرژی خلیج فارس
-
لجستیک دریایی در عصر ریسک، تحریم و بی قطعیتی ساختاری
-
«امارات» فدای طرفداری هژمونی
-
«سرآمد» در خرداد خاطرهها
-
پیام مدیر گروه اقیانوس شناسی دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار به مناسبت روز جهانی اقیانوس ها
-
خدمترسانی بنادر بوشهر بدون وقفهدر سختترین شرایط ادامه یافت
-
700 نقطه خطرآفرین شنا در نوار ساحلی مازندران شناسایی شد



