اراضی دارای قابلیت آبزی پروری در اردبیل اندک است
مدیرکل شیلات استان اردبیل گفت: کمبود اراضی دارایی قابلیت آبزی پروری و همچنین وجود اراضی کشاورزی درجه یک در حاشیه منابع آبی در اردبیل صنعت آبزی پروری را با مشکل روبرو کرده است.
به گزارش اقتصادسرآمد، محمد اله بخش به مهر، اظهار کرد: کمبود اراضی دارایی قابلیت آبزی پروری و همچنین وجود اراضی کشاورزی درجه یک در حاشیه منابع آبی امکان تغییر کاربری را بسیار محدود کرده که برای ارتقای تولید محصولات شیلاتی استان اردبیل باید نگاه ویژه ای به ظرفیت سدها و منابع آی نیمه طبیعی داشته باشیم.
وی خاطرنشان کرد: براساس برآوردهای صورت گرفته تنها با اختصاص ۲ درصد از حجم مخازن سدهای بزرگ استان به پرورش آبزیان در قفس ضمن تولید حدود ۳۰۰۰ تن انواع آبزیان، زمینه اشتغال ۲۵۰ نفر به صورت مستقیم وغیرمستقیم فراهم خواهد شد.
مدیرکل شیلات استان اردبیل به ارزش ریالی تولیدات آبزیان در قفس اشاره کرد و گفت: ارزش ریالی این حجم از تولیدات در حال حاضر بالغ بر ۴ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال است که با وجود تکمیل پروژههای فرآوری و تکمیل زنجیره تولید و ایجاد فضای صادرات با توجه به موقعیت ویژه استان و ماهیت ارگانیک محصولات ارزش نهایی تولیدات چندین برابر خواهد شد.
اله بخش پرورش آبزیان در قفس را نیازمند حمایت ویژه برشمرد و تصریح کرد: در نهایت پرورش در قفس آبزیان نیز همانند هر روش نوآورانه نیازمند اعتماد و اصلاح برخی رویکردها است تا در سایه این حمایتها فرصت شکوفایی بیابد که امید است با رویکرد بسیار مثبت مسئولان استانی و پیگیریهای اداره کل شیلات استان، شاهد توسعه روز افزون و استقرار این واحدها در منابع آبی نیمه طبیعی استان باشیم.

ارسال دیدگاه
عناوین این صفحه
-
دریانوردی ایران نیازمند راه اندازی موزه جامع میراث تاریخی
-
با قطع دلارهاي تشویقی ملوانان، انگيزه کار از بین رفت
-
۲ طرح تحقیقاتی آبزی پروری در بندرلنگه به بهره برداری رسید
-
اراضی دارای قابلیت آبزی پروری در اردبیل اندک است
-
تجاری سازی بندر زرآباد اقدام دولت سیزدهم در حوزه توسعه زیرساختهای بندری سیستان و بلوچستان
اخبار روز
-
بازدید مدیران شرکت حملونقل توکا از غرفه گروه ادمیرال
-
تاکید معاون اجرایی رئیسجمهور برتسریع تکمیل طرحهای ریلی
-
از چابهار تا سن پترزبورگ، روی ریل دیپلماسی!
-
معاهده ۲۵ ساله ایران و چین؛ فرصتی برای جهش مناطق آزاد و بنادر کشور
-
قم یکی از کانونهای اصلی وفاق و انسجام ملی است
-
لزوم اجرای فاز نخست جایگزینی ۲۰ هزار دستگاه موتور برقی در شهر تهران
-
تحول در دیپلماسی حملونقل؛ روایت یک سال پرشتاب در وزارت راه و شهرسازی دولت چهاردهم
-
مراسم نکوداشت پروفسور حسابی در تفرش
-
تنها نمایشگاه معتبر و قانونی عرصه حمل و نقل، نمایشگاه ششم است
-
برگزاری رویداد فناوری و کارآفرینی دریایی
-
پیوند ژئوپارک و هویت بومی
-
فراخوان ثبت نام نوسازی ناوگان فرسوده اتوبوس در لرستان
-
زیرسازی، روسازی و بهره برداری از ۲۸۷ کیلومتر مسیر ریلی
-
ساماندهی ناوگان صیادی غرب هرمزگان با صدور ۱۵۷ گواهینامه جدید
-
ساحل دلوار تنگستان، آوردگاه مبارزه با استعمار انگلیس
-
آغاز بارگیری بیش از ۸۳ هزارتُن گندله آهن در بندر شهیدرجایی
-
افزایش 47 درصدی تخلیه و بارگیری در بنادر شهید باهنر و شرق هرمزگان
-
امضای تفاهم نامه همکاریهای علمی و پژوهشی بنادر و دانشگاه آزاد خوزستان
-
همافزایی بندر با شقوق مختلف حملونقل شرط تحقق ترانزیت ۴۰ میلیون تنی
-
افزایش ظرفیت حمل و نقل هوایی کشور در سال اول دولت چهاردهم با ۳۰ فروند هواپیما و بالگرد