نخستین جشن گلریزان خیرین
مهارتی، گامی به سوی توانمندسازی و اشتغالزایی پایدار
گروه استان ها- سهیلا مرآتی ، مازندران - آئین جشن گلریزان مهارتی با همت خیرین مهارت و شهرستان های محمودآباد و آمل، الگوی تازه حمایت از آموزشهای فنی و حرفهای استان مازندران صورت پذیرفت.
به گزارش اقتصادسرآمد، در نخستین اقدام در کشور،آئین جشن گلریزان خیرین مهارتی با همت خیرین مهارت شهرستانهای محمودآباد و آمل با استقبال چشمگیر و حمایتی همه جانبه روبرو گردید. این رویداد بزرگ در راستای منویات مقام معظم رهبری با توجه به نامگذاری شعار سال جهش تولید با مشارکت مردم و حضور خیرین در عرصه های مختلف جامعه با هدف ایجاد فرصتهای شغلی و توانمندسازی مهارتی اقشار مختلف جامعه برگزار شد و حمایتهای گستردهای از افراد حقیقی و حقوقی دریافت کرد.
در این جشن بزرگ با حضور فاطمه منصوری معاون پژوهش، برنامه ریزی و سنجش مهارت سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، سیدحسین درویشی مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای مازندران، فرماندران شهرستان های آمل و محمودآباد، معاونین ستادی استان، بنگاه های اقتصادی شهرستان ها، مجمع خیرین مهارت استان و خیرین مهارت نیک اندیش، آموزشگاه های فنی و حرفه ای آزاد استان و این شهرستان ها، مشارکت و همدلی مجموعه مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهید مدنی آمل، 1403 در تالار مونزا این شهرستان با برنامه های متنوعی برگزارشد.
سیدحسین درویشی، مدیرکل آموزش فنی و حرفهای مازندران در سخنرانی خود اظهار داشت: این رویداد نشاندهنده عزم و اراده قوی جامعه در حمایت از مهارتآموزی و توانمندسازی افراد است. ما برای ایجاد اشتغال و افزایش مهارتها به همکاری همگان نیاز داریم و این جشنواره آغاز خوبی برای استمرار این حرکت ارزشمند است.معاون پژوهش، برنامهریزی و سنجش مهارت سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور در نخستین گلریزان مهارتی گفت:
حمایت خیرین و موثرین اجتماعی از مهارتآموزی، سهیم شدن مردم در توسعهی اقتصادی کشور از مسیر آموزش است .فاطمه منصوری معاون پژوهش، برنامهریزی و سنجش مهارت سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور، حمایت خیرین و موثرین اجتماعی از مهارتآموزی و حمایت از اشتغال مهارتآموختگان را سهیم شدن مردم در توسعهی اقتصادی کشور از مسیر آموزش عنوان کرد.این مقام مسئول گفت: همکاری خیرین و حضور آنها در این مراسم، نمایانگر تعهد و مسئولیتپذیری ایشان در قبال توسعه جامعه و ارتقای مهارتهای افراد است. این اولین قدم بزرگ برای شکلگیری شبکهای گسترده از خیرین مهارتی در استان است.وی افزود: جشن گلریزان خیرین مهارت شهرستانهای آمل و محموداباد را گامی بزرگ در راستای ترویج فرهنگ کار و مهارتآموزی و سهیم شدن مردم در توسعهی اقتصادی اجتماعی کشور از مسیر آموزش خواند و هزینه کرد در این مسیر را نوعی سرمایهگذاری و مولدسازی دانست.
ارسال دیدگاه
عناوین این صفحه
-
دستاوردهای انقلاب در حوزه سلامت لرستان
-
مهارتی، گامی به سوی توانمندسازی و اشتغالزایی پایدار
-
نسل جوان باید با تمدن بزرگ «اصفهان» آشنا شود
-
به ۱۵۴۶ روستای کشور با حضور برخط رئیس جمهوری
-
تولید روزانه 2500 تن آسفالت توسط خوشه صنعتی شهرداری مشهد
-
پارسی ها باز هم از شرکتهای تولیدی حمایت کردند
-
نقش سازنده خیرین عرصه سلامت در تقویت زیرساخت های آموزشی
اخبار روز
-
تقابل ظرفیت و خدمات در عصر بی ثباتی
-
روایت ملتِ ایستادگی، همبستگی و امید از رمضان تا محرم
-
تا پایان امسال؛ ایجاد اسکله تفریحی در بندر ماهشهر
-
برات الکترونیک بانک تجارت؛ همچنان بر مدار خدمت
-
تلاش مضاعف همکاران، ضامن حرکت پرشتاب بانک سرمایه در مسیر رشد و توسعه
-
تاکید مدیرعامل بانک سینا بر نهادینهسازی ابزارهای نوین مالی در فرایند تامین مالی واحدهای تولیدی
-
سهم ۶۶ هزار میلیارد ریالی تسهیلات ساخت و ودیعه مسکن در بانک اقتصادنوین
-
ثبت نام خودروی وارداتی در بانک ایران زمین آغاز شد
-
مجوز تاسیس نخستین صندوق سرمایه گذاری ارزی به بانک ملت اعطا شد
-
بانک مهر ایران در مسیر تبدیل شدن به بانک عامل اصناف کشور
-
«وینگر» ۱۳۰۰۰ تایی شد
-
استفاده از بازارهای بورس و سرمایه برای رونق بخشی به صنعت ساختمان ضروری است
-
سود بانک ملت در پایان سال مالی ۱۴۰۴ با جهش ۹۰ درصدی به ۲۶۱ همت رسید
-
ارائه خدمات چک در بستر اپلیکیشن «سرمایه»
-
امکان ثبتنام در دور جدید فروش خودروهای وارداتی در بانک اقتصادنوین فراهم شد
-
«بازارگاههای دیجیتال» میزبان نسخه جدید همراهبانک سپه شدند
-
ورود پساب کشاورزی و خانگی؛ معضل اصلی محیط زیست تالاب بین المللی انزلی
-
چرا سرزمین ۱۰۰۰برکه جنوب میزبان «آتوسا مومنی» شد؟
-
ابر بدهکاران صنعت برق صنایع فولادی و آلومینیوم هستند
-
مراسم تکریم مدیرکل پیشین و معارفه سرپرست جدید دفتر مرکزی حراست توانیر برگزار شد



