وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی:

نسل جوان باید با تمدن بزرگ «اصفهان» آشنا شود

گروه استان ها- مریم مومنی ، اصفهان - وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: متاسفانه نسل جوان ما چنانکه باید با تمدن بزرگ اصفهان آشنایی ندارند و چه‌بسا نهادهای آموزشی ما در انتقال این ارزش‌ها به نسل جدید غفلت ورزیده‌اند.
به گزارش اقتصادسرآمد، رضا صالحی امیری در آیین بهره‌برداری از ۲۰ پروژه احیا و مرمت در پهنه تاریخی تخت فولاد در اصفهان با بیان این مطلب گفت: سوال مهم این است که از دیرباز چه رمز و رازی در اصفهان بوده است که از قرن‌ها پیش تاکنون چنین شاخص و برجسته باقی مانده و‌ کانون ایجاد و رشد تمدنی بزرگ شده است.
وی با بیان اینکه آرامستان تاریخی تخت‌فولاد کانون هنر، فقاهت، شعر، فلسفه، حکمت و عرفان است و بعد از وادی‌السلام، مهم‌ترین آرامستان جهان تشیع به‌شمار می‌رود، افزود: اینکه چرا تخت‌فولاد در اصفهان ایجاد شده است، نکته مهمی است که جای تحلیل و بررسی دارد.
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تاکید کرد: متاسفانه نسل جوان ما چنانکه باید با این تمدن آشنایی ندارند و چه‌بسا نهادهای آموزشی ما در انتقال این ارزش‌ها به نسل جدید غفلت ورزیده‌اند.
وی خاطرنشان کرد: از تک‌تک کسانی که به هویت و تمدن اصفهان دلبستگی دارند و برای صیانت از آن گام برمی‌دارند، سپاسگزارم و معتقدم اصفهانی‌ها باید از زندگی در چنین جغرافیایی احساس غرور داشته باشند.
استاندار اصفهان نیز گفت: خداوند را شاکریم که در دهه مبارک فجر، استان اصفهان با ۱۱۵۸ پروژه در حال افتتاح، به یک‌ کارگاه بزرگ عمرانی بدل شده است.مهدی جمالی نژاد با بیان اینکه روزی نیست که در استان و شهر اصفهان برنامه و‌ رویدادی برگزار نشود، افزود: در همین راستا، اعلام می‌کنم که اصفهان قرار است به یکی از بزرگترین قطب‌های گردشگری بدل شده و گونه‌های مختلف گردشگری در استان و شهر اصفهان فعال شود.وی تاکید کرد: اصفهان قادر است میزبان رویدادهای مختلفی باشد که به‌صورت ملی برگزار می‌شود و این کمک بسیار بزرگی به رونق گردشگری کشور خواهد کرد.شهردار اصفهان نیز در این مراسم اظهار کرد: در شهرداری اصفهان سه ماموریت برای خودمان تعریف کرده‌ایم که صیانت از اصفهانِ دیروز نخستین ماموریت است.
نسل جوان باید با تمدن بزرگ «اصفهان» آشنا شود
ارسال دیدگاه
اخبار روز
ضمیمه