مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی:

بحران ناترازی انرژی با همکاری  دانش بنیان ها قابل حل است


مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی ماهشهر گفت: موضوع ناترازی انرژی و بهینه‌سازی مصرف سوخت با بهره گیری از ایده های شرکت‌های دانش بنیان حل شدنی است
به گزارش اقتصادسرآمد، محمدرضا مطیری در رویداد پتروفن که در ماهشهر برگزار شد بیان کرد: در حال حاضر ۶۵ شرکت دانش بنیان در منطقه ویژه پتروشیمی ماهشهر حضور دارند که با ۱۳ مجتمع پتروشیمی در ارتباط هستند.وی افزود: در این مدت برخی از شرکت های دانش بنیان ارتباط خوبی با شرکت های پتروشیمی برقرار کردند و در بحث ساخت قطعات، همکاری نزدیک و تنگاتنگی داشتند که امیدوارم این روند ادامه داشته باشد.مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی ماهشهر با اشاره به اهمیت شرکت های دانش بنیان در بخش صنعت گفت: در فاز یک و ۲ منطقه ویژه از توان متخصصین دانشگاهی استان در پارک علم و فناوری و شرکت‌های دانش بنیان در بحث ساخت قطعات و توسعه فناورانه استفاده می‌کنیم.
وی افزود: از شرکت های دانش‌بنیان انتظار داریم که با استفاده از تمام توان خود و بهره‌گیری از جدیدترین تکنولوژی‌های روز جهان، به سمت شرکت های پتروشیمی رفته تا بتوانیم در حوزه‌های زیست محیطی، آب و انرژی و پتروشیمی از وجود آنها بهره ببریم.مطیری گفت: تمام تلاش خود را در جهت کاهش ناترازی انرژی انجام می دهیم و قطعا دانش بنیان‌ها می‌توانند با ایده‌های خلاقانه خود در این زمینه به ما کمک کنند.وی در پایان از همکاری مستقیم پتروشیمی بندر امام در برگزاری این رویداد قدردانی کرد و افزود: این شرکت همواره در برگزاری رویدادهای مرتبط با پتروشیمی حضور پررنگی داشته است.
بحران ناترازی انرژی با همکاری  دانش بنیان ها قابل حل است
ارسال دیدگاه
اخبار روز
ضمیمه