۲ هزار و ۶۰۲ تن انواع ماهی استخوانی  در گیلان صید شد


مدیرکل شیلات گیلان گفت: از ابتدای فصل صید ۲۵ مهرماه تا ۲۰ اسفندماه ۲ هزار و ۶۰۲ تن انواع ماهیان استخوانی در سواحل استان از آستارا تا چابکسر صید شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل تغییر چندانی ندارد.
به گزارش اقتصادسرآمد، کوروش خلیلی ترکیب سبد صید صیادان را شامل؛ ۵۲ درصد ماهی سفید، ۴۷ درصد کفال و یک درصد سایر گونه‌ها به ایرنا  اعلام کرد.وی تصریح کرد: طی مدت یاد شده هزار و ۷۹ تن ماهی سفید، ۹۵۷ تن ماهی کفال و ۲۶ تن سایر گونه‌ها در سواحل استان صید شده است.
خلیلی، ارزش ناخالص این میزان صید را ۶ هزار و ۶۵۰ میلیارد ریال عنوان کرد و افزود: تلاش‌های صیادی (CPUE) نیز در این مدت ۱۶ درصد افزایش یافته است.
مدیر کل شیلات گیلان پیش بینی کرد: باتوجه به شرایط جوی به تدریج صید ماهیان استخوانی بویژه تا نیمه اسفندماه به علت حرکت گله‌های ماهی به سمت سواحل و نزدیکی زادآوری ماهی سفید افزایش یابد.
گیلان از کانون‌های صیادی در شمال کشور است که چهار هزار صیاد در قالب ۴۷ شرکت تعاونی پره از ۲۰ مهر در ۳۰۰ کیلومتر آب‌های ساحلی استان فعالیت خود را از آستارا تا چابکسر شروع کرده و صید را تا اواسط فروردین ماه ادامه می‌دهند.
روش صید پره، شیوه‌ای است که در آن تور آماده به کمک یک کرجی بصورت نیم‌دایره در فاصله مشخصی از ساحل تا عمق ۱۴ متری دریا پهن می‌شود.تور مورد استفاده از ۱۱ تکه پره با اندازه‌های مختلف به هم دوخته شده، تشکیل می‌شود که کشش و جمع کردن آن در گذشته توسط نیروی انسانی و در حال حاضر با استفاده از تراکتور انجام
 می‌شود.
۲ هزار و ۶۰۲ تن انواع ماهی استخوانی  در گیلان صید شد
ارسال دیدگاه
اخبار روز
ضمیمه