لزوم اشتغال‌آفرینی با بهره‌گیری از فرصت راه‌اندازی شیلات درشهرستان گرمی


مدیر کل شیلات استان اردبیل از برنامه‌ریزی برای انتخاب شهرستان گرمی‌ به عنوان شهرستان پایلوت در زمینه پرورش ماهیان زینتی در سال جاری در سطح استان خبر داد.
به گزارش اقتصادسرآمد، محمد اله بخش ۲۰ فروردین با حضور در فرمانداری شهرستان گرمی با رحمت فیاضی دیدار و گفت‌وگو کرد.
وی با اشاره به اهمیت آبزی پروری در ارتقاء سلامت سبد غذایی مردم، اظهار کرد:۱۷ مجموعه  پرورش ماهی در سطح شهرستان گرمی با تولید ۵۰۰ تن ماهی سردآبی در حال فعالیت می باشد و نیز در دریاچه گیلارلو تولید ماهیان خاویاری در قفس برای اولین بار در سطح استان کلید خورده و در اطراف همین دریاچه نیز بزودی استخرهای پیش ساخته پرورش ماهی نیز راه اندازی می شود.
اله بخش به برنامه مطالعاتی اداره کل شیلات استان اردبیل با همکاری دانشگاه ارومیه در خصوص امکان سنجی ایجاد مجتمع پرورش توام گیاه و ماهی (آکوآپونیک) اشاره و تاکید کرد: با توجه به شرایط ویژه شهرستان گرمی در خصوص منابع آبی و محرومیت آن توسعه روش های نوین کشاورزی علاوه بر افزایش بهروری آب می تواند زمینه ساز اشتغال و توسعه پایدار روستایی باشد.
مدیر کل شیلات استان همچنین از برنامه ریزی برای انتخاب شهرستان گرمی‌ بعنوان شهرستان پایلوت در زمینه پرورش ماهیان زینتی در سال جاری در سطح استان خبر داد و تصریح کرد: در صورت همکاری نهادهای حمایتی برای راه اندازی این کسب و کار در قالب ارائه تسهیلات ارزان قیمت و حمایت مسئولان شهرستان زمینه اشتغال بسیاری از خانوارهای نیازمند در این شهرستان فراهم خواهد شد.
در این دیدار فرماندار گرمی گفت: با توجه به اهمیت تولید و در راستای تحقق شعار سال این آمادگی در شهرستان وجود دارد تا در مناطق مستعد و دارای منابع آبی که در شهرستان  واقع شده در راستای توسعه اشتغال و اقتصاد برای راه اندازی مجموعه شیلاتی گام برداریم.
لزوم اشتغال‌آفرینی با بهره‌گیری از فرصت راه‌اندازی شیلات درشهرستان گرمی
ارسال دیدگاه
اخبار روز
ضمیمه