آسیب به ۹۰۰ واحد صنفی در البرز ؛ 

بازار در شرایط پایدار و بدون  کمبود کالا

گروه استان ها- عینی ، کرج- رییس اتاق اصناف مرکز البرز گفت: در پی حملات دشمن صهیونی - آمریکایی به مناطق مختلف استان، بیش از ۹۰۰ واحد صنفی در کرج و سایر شهرستان‌های البرز دچار آسیب شده‌ که توسط مراجع ذیربط درحال ارزیابی میزان خسارت این واحدها هستند.
به گزارش اقتصادسرآمد، محمد دادخواه به ایرنا اظهار کرد: درمجتمع صنفی شیخ‌آباد۵۲۷ واحد صنفی آسیب دیده که بخشی از آن مربوط به شکستگی شیشه و کرکره و آسیب‌های جزیی بوده که از این میان، حدود ۷۰ واحد بین ۵۰ تا ۶۰ درصد خسارت دیده‌اند و حدود ۳۰ واحد تخریب ۱۰۰ درصدی داشته‌اند.
وی افزود: در منطقه چهارراه گلزار کرج نیز نزدیک به ۱۰۰ واحد صنفی و در منطقه همایون‌ویلا کرج بر اثر برخورد موشک روز گذشته حدود ۵۰ واحد صنفی خسارت دیدند و برخی واحدهای پراکنده در مناطق مختلف کرج نیز آسیب‌هایی گزارش کرده‌اند که حجم کلی خسارت اصناف را در استان البرز به بیش از ۹۰۰ واحد می‌رساند.دادخواه خاطرنشان کرد: در حال حاضر کارشناسان رسمی دادگستری و تیم‌های بنیاد مسکن در حال صورت‌برداری و ارزیابی مناطقی با خسارت بالای ۶۰ درصد هستندو واحدهایی با آسیب جزیی شامل شیشه و کرکره، توسط اتحادیه‌های صنفی صورت‌جلسه شده و پرونده آنان برای تصمیم‌گیری بعدی و رسیدگی در اختیار فرمانداری قرار خواهد گرفت.
رییس اتاق اصناف مرکز البرز در ادامه به وضعیت بازار اشاره کرد و گفت: در خصوص کالاهای اساسی نظیر روغن، برنج و شکر، هیچ‌گونه کمبودی در این استان وجود ندارد.وی افزود: قیمت مرغ نیز متعادل شده و مردم این موضوع را به‌خوبی احساس کرده‌اند و در روزهای نخست جنگ، مراجعه مردم به فروشگاه‌ها افزایش یافت، اما وقتی اطمینان یافتند که کالاهای اساسی به‌اندازه کافی موجود است، مراجعات کاهش پیدا کرد.
به گفته دادخواه، اکنون تمامی فروشگاه‌های محلی و فروشگاه‌های زنجیره‌ای بزرگ فعال بوده و کالاهای مورد نیاز مردم به وفور در دسترس است و ذخیره‌سازی حداقل تا سه ماه آینده تأمین است و در حوزه روغن، برنج و سایر کالاهای اساسی هیچ کسری وجود ندارد.
بازار در شرایط پایدار و بدون  کمبود کالا
ارسال دیدگاه
اخبار روز
ضمیمه