بیش از ۲ میلیارد قطعه لارو میگو در مزارع پرورشی بوشهر ذخیره سازی شد
مدیرکل شیلات استان بوشهر اعلام کرد: تا پایان تیرماه، عملیات ذخیرهسازی ۲ میلیارد و ۱۷ میلیون لارو ( بچه) میگو در ۲۹۱ مزرعه پرورشی در این استان انجام شده و این روند مطابق برنامه تا پایان مردادماه ادامه خواهد داشت.
به گزارش اقتصادسرآمد، عقیل امینی به ایرنا گفت: در این ارتباط ۳ هزار و ۲۴۷ هکتار مزارع در قالب ۳ هزار و ۱۲۷ استخر وارد چرخه تولید شدهاند.
وی با اشاره به استقبال بهرهبرداران از فناوریهای نوین ا افزود: توسعه مزارع بتنی و لاینر، ارتقای زیرساختها، استفاده از نرسری، بهبود مدیریت بهداشتی و افزایش بهرهوری، نویدبخش ثبت یکی از موفقترین سالهای صنعت پرورش میگوی استان بوشهر است.
امینی تصریح کرد: عملیات ذخیرهسازی همچنان ادامه دارد و تا پایان مردادماه، با تکمیل فرآیند ذخیرهسازی در سایر مزارع، سطح زیر کشت و میزان ذخیرهسازی افزایش خواهد یافت.
مدیرکل شیلات استان بوشهر یادآور شد: در صورت تداوم شرایط مناسب تولید، کنترل بیماریها و مدیریت مطلوب مزارع، بوشهر بار دیگر جایگاه خود را به عنوان قطب نخست تولید میگوی پرورشی کشور تثبیت خواهد کرد و انتظار میرود میزان تولید این استان در سال جاری نسبت به سال گذشته رشد قابل توجهی داشته باشد.
وی از تلاش بهرهبرداران، اتحادیهها، کارشناسان، مراکز تکثیر، دامپزشکی و تمامی دستگاههای همکار قدردانی و ابراز امیدواری کرد با ادامه روند مطلوب ذخیرهسازی تا پایان مردادماه، زمینه برای ثبت یک سال موفق دیگر در صنعت پرورش میگوی استان بوشهر فراهم شود.
ارسال دیدگاه
عناوین این صفحه
اخبار روز
-
رونمایی از نخستین مستند تاریخ شفاهی یک قرن کشتیرانی در ایران
-
از دریا تا ریل و جاده؛ ۷ شرکت برگزیده جایزه ملی بهرهوری بایندر
-
حسنرضا صفری بار دیگر بازرس قانونی انجمن کشتیرانی شد
-
هیچ پروژهای در دوران جنگ متوقف نشد
-
موفقیت راهآهن در حمایت از صادرات
-
برنامهریزی راهآهن برای افزایش حمل بار و ارتقای کیفیت خدمات مسافری
-
مدیرعامل راهآهن در جمع پژوهشگران اثرگذار جهان قرار گرفت
-
عضو هیئت مدیره شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) منصوب شد
-
تاکید بر همکاری بیشتر بانکها در تامین مالی مسکن حمایتی
-
کشتیرانی ایران شرکت برتر بهرهور سال شد
-
بوشهر ظرفیت تبدیلشدن به قطب تجارت و گردشگری را دارد
-
رونمایی بانک مهر ایران از ۱۵ محصول و خدمت نوآورانه مبتنی بر فناوریهای نوین مالی
-
ثبتنام در «مرحله شانزدهم طرح عرضه خودروهای وارداتی از طریق سامانه اتونوین»، با حساب وکالتی بانک پاسارگاد
-
همراهی مدیرعامل بانک تجارت با سرپرست وزارت نفت در بازدید از بازسازی تأسیسات فازهای ۴و۵ پارس جنوبی
-
امکان وکالتی کردن حسابهای بانک سپه برای ثبت نام خودروهای وارداتی در سامانه اتونوین
-
ارائه خدمت حساب وکالتی در بانک ملت برای خرید خودروهای وارداتی از طریق سامانه اتونوین
-
آغاز فروش خودروهای اتونوین با حساب وکالتی بانک صادرات ایران
-
امکان وکالتی کردن حساب بانک ملی ایران برای خرید خودروهای وارداتی فراهم شد
-
رشد ۷۲ درصدی درآمدهای کارمزدی بانک سینا در تابستان ۱۴۰۵
-
تقدیر مدیرعامل بانک سپه از شرکتکنندگان در جشنواره حسابهای قرضالحسنه پسانداز



