کارخانه‌های موتورسیکلت به فروش قسطی روی آوردند

رییس اتحادیه فروشندگان موتورسیکلت اظهار کرد: در کشور حدود ۷۰۰ تا ۸۰۰ هزار موتورسیکلت تولید می‌شد که امروز این میزان به ۱۰۰ تا ۱۲۰ هزار دستگاه رسیده است که حدود ۲۰ هزار دستگاه از آنها، موتورسیکلت‌های گران‌قیمت و لاکچری هستند.
به گزارش اقتصادسرآمد به نقل از ایلنا، محمد خادم منصوری در مورد بازار موتورسیکلت اظهار کرد: متاسفانه وضعیت در بازار ما به صورتی بوده که عرضه زیاد و تقاضا کاهش یافته است. وقتی عرضه بیشتر از تقاضا باشد خود به خود بازار افت می‌کند. با اینکه واردات موتورسیکلت از هند بسیار سخت شده است و بیشتر از موتورسیکلت‌های چینی وارد می‌شود، هنوز بازاری نداریم.
وی ادامه داد: تقریبا هیچ وارداتی از کشور هند نداریم چون سرمایه‌گذاران چند کارخانه موتورسیکلت‌سازی هندی، آمریکایی بودند و مایل به فروش موتورسیکلت به ایرانی‌ها نبودند. با اینحال در بازار موتور سیکلت به صورت فراوان وجود دارد اما خریداری ندارد.
منصوری  در پاسخ به سوالی در مورد موتورسیکلت‌های لاکچری گفت: بعضی از موتورسیکلت‌ها از دیگر کشورها وارد می‌شوند، به نوعی لاکچری محسوب می‌شوند و قیمت آنها از ۳۵ میلیون تا ۲۵۰ یا حتی ۳۰۰ میلیون است. بعضی از موتورسیکلت‌های خاص که قیمت خیلی بالایی دارند و بالای ۲۵۰ سی سی هستند؛ پلاک نمی‌شوند. گاهی هم به صورت قاچاق وارد می‌شوند که آنها نیز جمع‌آوری می‌شوند اما موتورسیکلت‌هایی که پلاک می‌شوند تا ۳۰۰ میلیون تومان نیز قیمت دارند.
وی افزود: در گذشته در کشور حدود ۷۰۰ تا ۸۰۰ هزار موتورسیکلت تولید می‌شد که امروز این میزان به ۱۰۰ تا ۱۲۰ هزار دستگاه رسیده است که حدود ۲۰ هزار دستگاه از آنها، موتورسیکلت‌های گران‌قیمت و لاکچری هستند.
منصوری خاطرنشان کرد: تقاضا برای موتورسیکلت وجود ندارد و حتی برای موتورهای گران قیمت هم اقساط بلندمدت در نظر می‌گیرند. برای این موتورها، کارخانه‌ها می‌گویند که اولین چک دریافتی را از سال ۱۴۰۰ می‌گیرند و کارخانه‌های به فروش قسطی رو آورده‌اند. علت این موضوع این است که عرضه بالا و قدرت خرید مردم کم است.
وی افزود: در مورد موتورسیکلت‌های برقی نیز باید تدبیری اندیشیده و با اهل  فن مشورت شود. کسانی هستند که بیش از ۵۰ سال است که در این حوزه کار می‌کنند، باید به صورت رایگان از تجربیات آنها استفاده کنند همچنین حتما با انجمن تولیدکنندگان موتورسیکلت جلسه بگذارند واز نظرات آنها استفاده کنند تا مردم دچار مشکل شوند.
کارخانه‌های موتورسیکلت  به فروش قسطی روی آوردند
ارسال دیدگاه
اخبار روز
ضمیمه