اعلام آمادگی بانک ملی ایران برای تحقق شعار سال
دو عضو هیات مدیره و هیات عامل بانک ملی ایران در جریان سفر به استان خوزستان ضمن دیدار با جمعی از مقامات استانی و نیز کارکنان بانک، بر لزوم حمایت هر چه بیشتر از تولیدکنندگان داخلی و کمک حداکثری به کاهش چالشهای اقتصادی تاکید کردند.
به گزارش اقتصادسرآمد ، سید فرید موسوی عضو هیات مدیره در این دیدارها با بیان این که بانک ملی ایران با توسعه همکاری ها در کنار مجموعه های عظیم پتروشیمی و منطقه آزاد اروند، می تواند موجب برافراشته شدن پرچم جمهوری اسلامی ایران شود، اظهار کرد: بانک ملی ایران در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری و به منظور تحقق شعار سال، همه تلاش خود را در حوزه پشتیبانی و مانع زدایی از سر راه تولید به کار خواهد بست.
حسن مونسان عضو هیات عامل نیز با بیان این که بانک ملی ایران در بیشتر طرح ها و پروژه های بزرگ اقتصادی کشور از جمله سد سازی، راه سازی، فرودگاه، مراکز درمانی و بیمارستانی، مراکز علمی آموزشی و طرح هایی همچون طرح ملی مسکن و طرح خرید تضمینی گندم نقش اول و کلیدی را داشته و دارد، گفت: با مشارکت بخش خصوصی می توان طرح های بزرگ را در همه کشور به ویژه استان خوزستان عملیات یکرد.
گفتنی است دیدار با همکاران شعبه آبادان، دیدار با فرماندار و امام جمعه شهرستان خرمشهر، بازدید از بیمارستان در حال احداث منطقه آزاد اروند، دیدار با نماینده شهرستان آبادان در مجلس شورای اسلامی، دیدار با سرپرست منطقه آزاد اروند، شرکت در نمایشگاه تخصصی پتروشیمی شهرستان ماهشهر و نیز دیدار با مدیران عامل شرکتهای پتروشیمی جم، بندر امام خمینی و اروند از برنامه های این سفر بود.
ارسال دیدگاه
عناوین این صفحه
-
۵۰ درصد سود سهام عدالت تا عید قربان واریز میشود
-
راه اندازی بیمه زندگی برای نوزادان
-
رفت و برگشت طرح عرضه خودرو در بورس
-
کاهش جمعیت، آینده خطرناکی برای کشور رقم میزند
-
مشارکت بانک سینا در حمایت از اقشار آسیب پذیر مناطق کمتر توسعه یافته
-
انعقاد تفاهمنامه همکاری بانک تجارت و ایران خودرو
-
درخشش بانک سپه در جشنواره روابط عمومی
-
اعلام آمادگی بانک ملی ایران برای تحقق شعار سال
-
ارز 4200 تومانی ترمز تولید کالای اساسی در کشور را کشید
اخبار روز
-
گره ترافیکی مسیر گردشگری حیران برطرف شد
-
پیام مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی به مناسبت روز جهانی اقیانوسها
-
پاکسازی بخشی از سواحل شیدور از آلودگی نفتی ناشی از جنگ
-
آغاز فعالیت رسمی ۷۱ شناور کیلکاگیر در آبهای خزر
-
نام ۱۰۰ شهید سازمان بنادر و دریانوردی در بندر خرمشهر ماندگار شد
-
پیشرفت ۶۲ درصدی تعمیرات اساسی خطوط ریلی بندر امام خمینی(ره)
-
صادرات ۱۶۳ میلیون دلاری صنایع دستی و توسعه بازارهای جهانی
-
صنعت فرودگاهی ایران در مسیر دانشبنیان شدن
-
آسمان ایران به روی پروازها گشوده شد
-
بازگشت تدریجی ایرلاینهای خارجی به فرودگاه امام (ره)
-
جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران، چگونه گردشگری جهان را دگرگون کرد؟
-
«قزاقستان» و لزوم بازتعریف مسیرهای لجستیکی اوراسیای مرکزی
-
انسداد تنگه باب المند روی اسرائیل
-
پیامدهای جنگ بلندمدت در زیرساخت های انرژی خلیج فارس
-
لجستیک دریایی در عصر ریسک، تحریم و بی قطعیتی ساختاری
-
«امارات» فدای طرفداری هژمونی
-
«سرآمد» در خرداد خاطرهها
-
پیام مدیر گروه اقیانوس شناسی دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار به مناسبت روز جهانی اقیانوس ها
-
خدمترسانی بنادر بوشهر بدون وقفهدر سختترین شرایط ادامه یافت
-
700 نقطه خطرآفرین شنا در نوار ساحلی مازندران شناسایی شد



