
توسعه سواحل مکران نگاه ویژه دولت سیزدهم را می طلبد
اقتصاد سرامد - عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، توسعه حملونقل دریایی را یکی از اهداف مهم جمهوری اسلامی ایران عنوانکرد و گفت: باید در راستای توسعه بندری و دریایی کشور گامهای جدی و بلندی برداشته شود.
به گزارش اقتصاد سرامد، اقبال شاکری در گفتوگو با پایگاه اطلاع رسانی سازمان بنادر و دریانوردی، با اشاره به اینکه حمل و نقل دریایی کشور نسبت به سایر شقوق حمل و نقل کمتر مورد توجه قرار گرفته و کمتر توسعه یافته است، اظهار داشت: باید در راستای توسعه بندری و دریایی کشور گامهای جدی و بلندی برداشته شود و شاهد توسعه و تجهیز حمل و نقل دریایی باشیم چرا که این مد حمل و نقل از مزیتهای ویژهای نسبت به سایر شقوق حمل و نقل برخوردار است.
وی ادامه داد: ایمن بودن، کم هزینهتر بودن و طی مسافت کمتر از مهمترین ویژگیهای حمل و نقل دریایی است و اگر بتوانیم رویکردها را نسبت به توسعه این مد حمل و نقل تغییر دهیم و شاهد اشاعه فرهنگ دریایی باشیم به طور حتم اتفاق بسیار خوشایندی برای اقتصاد ایران رخ داده است.
عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه یکی از دلایل اصلی کمتر توسعهیافتگی حمل و نقل دریایی کشور، عدم توسعه سواحل بوده است، عنوان کرد: با عقب ماندگی تاریخی در بخش توسعه سواحل روبرو هستیم و باید توسعه سواحل به صورت جدی و در کمترین زمان ممکن در دستورکار قرار گیرد.
شاکری افزود: باید نگاه ویژه دولت سیزدهم به توسعه سواحل مکران باشد و با توجه به تاکید مقام معظم رهبری در رابطه با توسعه سواحل مکران باید در این راستا شاهد اقدامات عملی باشیم و توسعه سواحل مکران را در دولت مردمی رقم بزنیم.
وی با تاکید بر اینکه خوشبختانه نسبت به توسعه بنادر و به ویژه بنادر جنوبی اقبال عمومی وجود دارد، گفت: ظرفیتهای بسیار خوبی در بنادر ایران و به ویژه بنادر جنوبی وجود دارد و باید بدانیم که این بنادر از مزیتهای نسبی نسبت به سایر بنادر منطقه به دلیل موقعیت ویژه جغرافیایی برخوردار هستند.
عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه حمل و نقل دریایی به دلیل کاهش مسافت موجب میشود، هزینهها به میزان یک سوم کاهش یابد، اظهار داشت: به همین منظور توسعه ظرفیتهای دریایی و بندری کشور و سوق دادن اقتصاد ایران به سمت حملونقل دریایی باید در دستورکار قرار گیرد.
شاکری با تاکید بر اینکه توسعه حملونقل دریایی از اهداف جمهوری اسلامی ایران است، گفت: باید از ظرفیتهای کریدور شمال جنوب به خوبی بهرهمند شویم و در عین حال به کریدور شرق غرب نیز توجه جدی داشته باشیم چرا که از این پتانسیل برخودار هستیم که به دلیل موقعیت ویژه جغرافیایی و استراتژیکی کشور در حوزه ترانزیت و حمل و نقل دریایی چه در سطح منطقه و چه در سطح بین الملل به بهترین شکل ممکن ایفای نقش کنیم.
برچسب ها : اقتصاد دریا محور بنادر حمل و نقل
-
سد قوچم، حلقه واسط انتقال آب از غرب به شرق کردستان
-
محور چالوس چهارخطه می شود
-
تقدیر فرمانده سپاه از مرکز وکلا
-
سفر؛ آزمونی برای مسئولیت و آگاهی
-
رُمان نویسنده هرمزگانی به چاپ سوم رسید/ «آن تابستان»؛ سوژه مردمپسند ناب اقلیمی برای سینما
-
سرمایهگذاری در پروژههای شهری پیشرفت کرده، اما برخی چالشها باقی است
-
گام جدیددرنگهداشت محلات۲۷گانه منطقه یک باشروع بهار قرآن و طبیعت
-
بازدید مدیر دفتر یونسکو در تهران، از شناور تحقیقاتی «کاوشگر خلیج فارس»
-
صادرات محوری و توسعه فناوری رویکرد اصلی مناطق آزاد
-
تأکید هند بر توسعه چابهار همزمان با تهدید آمریکا
-
افتتاح بخشی از پروژه آزادراه تبریز-مرند
-
عملیات ترمیم خط اسید استیک مربوط به مخازن 1001
-
پانزدهمین نمایشگاه بینالمللی قیر، آسفالت، عایقها، بتن، سیمان و ماشینآلات وابسته افتتاح شد
-
هدفگذاری ایران و قزاقستان برای حمل ۵ میلیون تن بار از مسیر ریلی کشورمان
-
تخصصی ترین وزراتخانه جولانگاه افراد سفارشی و رابطه ای شده است
-
دهمین بوت کمپ اقتصادی با رویکرد توسعه کسب و کارهای نوظهور برگزار شد
-
نیازمند برنامه کلان ملی در حوزه منابع انسانی دریانوردان هستیم
-
همایش شرکت های برتر ایران برای بررسی و رتبه بندی 100 شرکت برتر در سال مالی 1402 برگزار شد
-
امروز باید تکلیف خود را نسبت به نگاه امنیتی حاکم بر فضای دیتا روشن کنیم
-
بازدید میدانی مدیرعامل و اعضای هیئت مدیره شرکت پایانه ها و مخازن پتروشیمی به منظور بررسی عملکرد واحدهای مختلف بندر پتروشیمی ماهشهر