مدیرکل شیلات لرستان
ظرفیت تولید خاویار در لرستان به ۱۵ تن افزایش می یابد
مدیرکل شیلات لرستان گفت: سالانه ۵۰۰ کیلوگرم خاویار در لرستان تولید می شود که طبق یک برنامه زمان بندی شده تا چهار سال آینده این رقم به ۱۵ تن افزایش خواهد یافت.
به گزارش اقتصادسرآمد، کیارش بیرانوند به ایرنا، اظهار کرد: پنج مجتمع تولید ماهیان خاویاری در استان لرستان فعال است که سالانه ۱۵۰ تن گوشت و ۵۰۰ کیلوگرم خاویار از این مزارع تولید و روانه بازارهای فروش می شود.مدیرکل شیلات لرستان با اشاره به در دست احداث بودن سه مجتمع پرورش ماهیان خاویاری در استان، افزود: ۲ مجتمع از این تعداد در شهر "درب گنبد" کوهدشت و یک مجتمع بزرگ نیز در شهر "سپیددشت" در حال احداث است.مدیرکل شیلات لرستان در خصوص مجتمع پرورش ماهی خاویاری "سپیددشت" تصریح کرد: این مرکز، یکی از بزرگترین پروژه های آبزی پروری سطح کشور است که سال ۹۴ در زمینی به مساحت بیش از ۹ هکتار احداث شده و با بهره برداری و آغاز به کار، توان تولید سالانه ۲ هزار تن گوشت خاویار و ۱۰ تن خاویار را به تنهایی برای استان خواهد داشت.
بیرانوند مدیرکل شیلات لرستان تصریح کرد: پیش بینی ها بر این است که این مجتمع های در دست احداث ظرف مدت چهار سال آینده به مرحله بهره برداری و تولید برسد و استان لرستان به یکی از قطب های تولید خاویار کشور تبدیل شود.
مدیرکل شیلات لرستان با اشاره به اشتغال یک هزار نفری مجتمع های در دست احداث برای استان لرستان، افزود: بیش از سه هزار تن ماهی خاویاری و ۱۵۰ تن خاویار با بهره برداری از این مجتمع ها به ظرفیت تولید استان افزوده خواهد شد.مدیرکل شیلات لرستان با اشاره به ظرفیت کم نظیر استان در تولید ماهیان سردآبی و گرمابی، عنوان کرد: هم اکنون سالانه حدود ۳۲ هزار تن ماهی در لرستان تولید می شود که ۲۶ هزار تن از این مقدار سردآبی و ۶ هزار تن نیز ماهیان گرمابی است.
ارسال دیدگاه
عناوین این صفحه
اخبار روز
-
شناور بینظیر "زاگرس" به آب انداخته میشود
-
همایش «بوشهر در مسیر توسعه پایدار دریا محور» برگزار شد
-
مشاغل وابسته به دریا بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد
-
سهم ایران از تحقیق و توسعه دریامحور ۲۰ میلیارد دلار است
-
توجه به حفظ محیط زیست در توسعه دریامحور ضروری است
-
پاداش دلاری به عملکرد ضعیف مدیران قبلی؟!
-
خلیج پارس منتشر شد
-
پروژه ۱۰ هزار واحدی نهضت ملی مسکن پرند جان تازه گرفت
-
افتتاح ۴ کیلومتر از محور هراز تا پایان سال
-
حمایت نمایندگان زن مجلس از وزیر راه در مسیر تحقق برنامه هفتم توسعه
-
تسهیلات بانکی کم بهره به سرمایه گذاران حوزه حمل ونقل ریلی پرداخت می شود
-
آموزش علوم دریایی(سواد اقیانوسی) در مدرسه شاهد فیروزکوهی تهران
-
صادرات تخم مرغ بی کیفیت به عراق و افغانستان
-
معاون تامین سرمایه و اقتصاد حمل و نقل راه آهن منصوب شد
-
توسعه نیشکر و صنایع جانبی در صف عرضه اولیه فرابورس
-
لزوم راه اندازی سوپرمارکت مالی با محوریت بیمه
-
تحریم و FATF مانع از رشد سرمایهگذاری خارجی است
-
رتبه نخست مستند سازی به روابط عمومی راه آهن رسید
-
رویارویی میرزا کوچک خان با متجاوزان انگلیسی، ارتش سفید تزاری و خیانت دولت
-
سفر مدیران شرکت بورسی به امارات برای حضور در بلاک فرایدی دبی؟