مدیرکل شیلات لرستان
ظرفیت تولید خاویار در لرستان به ۱۵ تن افزایش می یابد
مدیرکل شیلات لرستان گفت: سالانه ۵۰۰ کیلوگرم خاویار در لرستان تولید می شود که طبق یک برنامه زمان بندی شده تا چهار سال آینده این رقم به ۱۵ تن افزایش خواهد یافت.
به گزارش اقتصادسرآمد، کیارش بیرانوند به ایرنا، اظهار کرد: پنج مجتمع تولید ماهیان خاویاری در استان لرستان فعال است که سالانه ۱۵۰ تن گوشت و ۵۰۰ کیلوگرم خاویار از این مزارع تولید و روانه بازارهای فروش می شود.مدیرکل شیلات لرستان با اشاره به در دست احداث بودن سه مجتمع پرورش ماهیان خاویاری در استان، افزود: ۲ مجتمع از این تعداد در شهر "درب گنبد" کوهدشت و یک مجتمع بزرگ نیز در شهر "سپیددشت" در حال احداث است.مدیرکل شیلات لرستان در خصوص مجتمع پرورش ماهی خاویاری "سپیددشت" تصریح کرد: این مرکز، یکی از بزرگترین پروژه های آبزی پروری سطح کشور است که سال ۹۴ در زمینی به مساحت بیش از ۹ هکتار احداث شده و با بهره برداری و آغاز به کار، توان تولید سالانه ۲ هزار تن گوشت خاویار و ۱۰ تن خاویار را به تنهایی برای استان خواهد داشت.
بیرانوند مدیرکل شیلات لرستان تصریح کرد: پیش بینی ها بر این است که این مجتمع های در دست احداث ظرف مدت چهار سال آینده به مرحله بهره برداری و تولید برسد و استان لرستان به یکی از قطب های تولید خاویار کشور تبدیل شود.
مدیرکل شیلات لرستان با اشاره به اشتغال یک هزار نفری مجتمع های در دست احداث برای استان لرستان، افزود: بیش از سه هزار تن ماهی خاویاری و ۱۵۰ تن خاویار با بهره برداری از این مجتمع ها به ظرفیت تولید استان افزوده خواهد شد.مدیرکل شیلات لرستان با اشاره به ظرفیت کم نظیر استان در تولید ماهیان سردآبی و گرمابی، عنوان کرد: هم اکنون سالانه حدود ۳۲ هزار تن ماهی در لرستان تولید می شود که ۲۶ هزار تن از این مقدار سردآبی و ۶ هزار تن نیز ماهیان گرمابی است.
ارسال دیدگاه
عناوین این صفحه
اخبار روز
-
تقابل ظرفیت و خدمات در عصر بی ثباتی
-
روایت ملتِ ایستادگی، همبستگی و امید از رمضان تا محرم
-
تا پایان امسال؛ ایجاد اسکله تفریحی در بندر ماهشهر
-
برات الکترونیک بانک تجارت؛ همچنان بر مدار خدمت
-
تلاش مضاعف همکاران، ضامن حرکت پرشتاب بانک سرمایه در مسیر رشد و توسعه
-
تاکید مدیرعامل بانک سینا بر نهادینهسازی ابزارهای نوین مالی در فرایند تامین مالی واحدهای تولیدی
-
سهم ۶۶ هزار میلیارد ریالی تسهیلات ساخت و ودیعه مسکن در بانک اقتصادنوین
-
ثبت نام خودروی وارداتی در بانک ایران زمین آغاز شد
-
مجوز تاسیس نخستین صندوق سرمایه گذاری ارزی به بانک ملت اعطا شد
-
بانک مهر ایران در مسیر تبدیل شدن به بانک عامل اصناف کشور
-
«وینگر» ۱۳۰۰۰ تایی شد
-
استفاده از بازارهای بورس و سرمایه برای رونق بخشی به صنعت ساختمان ضروری است
-
سود بانک ملت در پایان سال مالی ۱۴۰۴ با جهش ۹۰ درصدی به ۲۶۱ همت رسید
-
ارائه خدمات چک در بستر اپلیکیشن «سرمایه»
-
امکان ثبتنام در دور جدید فروش خودروهای وارداتی در بانک اقتصادنوین فراهم شد
-
«بازارگاههای دیجیتال» میزبان نسخه جدید همراهبانک سپه شدند
-
ورود پساب کشاورزی و خانگی؛ معضل اصلی محیط زیست تالاب بین المللی انزلی
-
چرا سرزمین ۱۰۰۰برکه جنوب میزبان «آتوسا مومنی» شد؟
-
ابر بدهکاران صنعت برق صنایع فولادی و آلومینیوم هستند
-
مراسم تکریم مدیرکل پیشین و معارفه سرپرست جدید دفتر مرکزی حراست توانیر برگزار شد



