استاندار کردستان: املاک مازاد آموزش و پرورش در استان شناسایی و احصا شود
سنندج- استاندار کردستان گفت: املاک مازاد آموزش و پرورش در سطح شهرستانها و مناطق استان شناسایی و در راستای رفع کمبود فضاهای آموزشی مورد استفاده قرار گیرد.به گزارش اقتصادسرآمد، اسماعیل زارعی کوشا در جلسه شورای آموزش و پرورش استان در سنندج اظهار کرد: تعداد بالای مدارس فرسوده و تخریبی در استان از جمله شهرستان مریوان باید با جدیت مورد توجه و پیگیری قرار گیرد که در این زمینه مولدسازی بهترین گزینه به شمار می رود.
وی افزود: املاک آموزشی یا اداری مربوط به آموزش و پرورش که قابلیت مولدسازی دارند باید شناسایی و احصا شوند، آماده پیگیری مسائل مختلف مولدسازی در استان هستیم و ملاحظهای با هیچ مدیری در این زمینه نداریم.استاندار کردستان با بیان اینکه آموزش و پرورش پایه اصلی تامین آینده کشور است، گفت: آنچه که میتواند آینده کشور را تامین کند، نیروی انسانی ماهر است که پایه آن درآموزش و پرورش قرار گرفته است و باید این مهم مورد توجه جدی باشد.
وی در ادامه به بحث انتخابات اشاره کرد و افزود: در این زمینه از آموزش و پرورش انتظار می رود که در هر شهرستان و حوزه انتخابیه، پرچمدار اصلی مشارکت باشد چرا که هیچ جایی به اندازه آموزش و پرورش ظرفیت و ارتباط مردمی ندارد.
زارعی کوشا اظهار کرد: بدترین نوع بی مسئولیتی این است که کسی خود را نسبت به بحث انتخابات موظف نداند چون ضرورت عقلانی کشوراست، ضمن اینکه مشارکت بالا برای استان ما نیز از اهمیت ویژه تری برخوردار است و تمام تلاش ما باید حضوری حماسی و بالاتر ازمیانگین کشوری باشد.
وی با تاکید بر بی طرفی آموزش و پرورش در بحث انتخابات اضافه کرد: در این راستا هیچ تعارفی با هیچ مدیری نداریم و رفتار و عملکرد مدیران بسیار مهم است، چون به حیثیت نظام و دولت لطمه میزند، لذا بخش عمده سلامت و مشارکت در انتخابات به عملکردما بر می گردد.

ارسال دیدگاه
عناوین این صفحه
-
توقف آزاد راه ارومیه-تبریز پشت چراغ قرمزاختلاف نظرها
-
صادرات یک میلیارد و ۱۱۶میلیون دلاری کالای غیرنفتی از آذربایجان شرقی
-
645سایت تلفن همراه لرستان به تکنولوژیهای ۲G و ۳G مجهز هستند
-
از شفافیت آرا مهمتر شفافیت مالی و عملکردی است
-
شهرداری اراک به دنبال ساماندهی روز بازارها است
-
حضور شش پایگاه اسوه استان فارس در رقابت های پایگاه اسوه کشور در سازمان بسیج مستضعفان
-
استاندار کردستان: املاک مازاد آموزش و پرورش در استان شناسایی و احصا شود
اخبار روز
-
آیا وزیر اقتصاد گفت که بورس نیاز به حمایت ندارد؟
-
آغاز جشنواره تابستانی «قلب ایرانسلمن»
-
کالاهای اساسی بهوفور در بازار موجود است
-
برنامهریزی گسترده برای جبران خسارتهای جنگ و تداوم خدمات بانکی و گمرکی
-
گمرک ایران، پیشرو در تأمین کالاهای اساسی در جنگ ۱۲ روزه
-
فروش بیش از ۲ هزار میلیارد ریال در مزایده ۲۹۱ اموال تملیکی
-
حمایتها از سهامداران خُرد آغاز شده است
-
خدمات حملونقل در روزهای تهاجم دشمن پایدار بود
-
تخفیفات جدید کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران برای تحویل بار صاحبان کالا در بنادر خشک
-
ادامه روند افزایش قیمت طلا در بازار تهران
-
کاهش ۵۷ هزار واحدی شاخص بورس
-
تأکید کمیسیون عمران بر تسریع در بازسازی واحدهای آسیبدیده از جنگ
-
رشد ۱۶ درصدی تناژ بارگیری راهآهن در ۱۲ روز تهاجم رژیم صهیونی
-
۲ خط و یک سکو در ایستگاه صفر مرزی ریلی شلمچه به بهرهبرداری میرسد
-
کنترل بازار کالاهای اساسی با یک دستور به موقع
-
چرا نفت و گاز، اولویت حمله اسرائیل شد
-
۲ پرواز فوقالعاده «هما» در مسیر مشهد به دبی و بالعکس
-
رهاسازی ۴۰ هزار قطعه بچه ماهی دریایی در خوریات ماهشهر
-
جدول واریز یارانه برای دهکهای اول تا نهم در تیر ۱۴۰۴
-
نحوه بازسازی تهران با محوریت بنیاد مسکن انقلاب اسلامی بررسی شد