افزایش پهلوگیری شناورهای ورودی به بندر چابهار
مدیر کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان از افزایش ۱۰.۷ درصدی پهلوگیری شناورهای بالای هزار تن ورودی به بندر چابهار نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد.
به گزار ش اقتصادسرآمد، قاسم عسکری نسب تعداد شناورهای وارده به یک بندر را معیاری برای سنجش عملکرد بنادر در مباحث بندری و دریایی دانست وبه تسنیم اظهار کرد: در سال ۱۴۰۲ تعداد ۱۳۴ فروند شناور بالای هزار تن وارد بندر چابهار شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۰.۷ درصد رشد داشته است .وی افزود: این شناورها در کلاس فله بر، کانتینری، تانکر و جنرال کارگو بوده که حامل کالای اساسی، کالای کانتینری، نگله های پتروشیمی، گازوئیل، بنزین، نفت خام سنگین و بارگیری سنگ آهن، سنگ کلینکر و سیمان بوده اند.
وی داشتن زیرساخت های بندری ، افزایش نرم عملیاتی و بهره وری عملیات تخلیه و بارگیری کالا، بهره وری پایانه های بندری، افزایش تعاملات و استفاده از ظرفیت سایر بنادر برای رفت و آمد کشتی ها و ظرفیت عملیات یدک کشی مناسب را از جمله دلایل افزایش تعداد کشتی های ورودی به بندر چابهار دانست.
عسکری نسب در پایان با اشاره به اینکه حمل و نقل دریایی شالوده و زیربنای اصلی تجارت و عنصر اصلی زنجیره تامین کالا می باشد و حدود ۸۰ درصد از کالاهای مصرفی در اقصی نقاط جهان از طریق دریا جابجا می شود بیان کرد: افزایش تردد کشتی های ورودی به بندر چابهار و نقش آنها در چرخه اقتصادی و زنجیره تامین کالای کشور می تواند به کاهش هزینه های حمل و نقل، کاهش هزینه های مصرفی خانوارها و در نهایت به رشد اشتغال مستقیم و غیر مستقیم بینجامد.

ارسال دیدگاه
عناوین این صفحه
-
پروژه پل خلیجفارس بنبست خورد
-
پیش بینی صید ۳۴۰ هزار تُن ماهیان تون تا سال ۱۴۰۵
-
آمادگی نیروی دریایی ارتش برای همکاری با جهاددانشگاهی
-
اسکله ۵۰۰ تنی« بندر دیر»آماده بهره برداری است
-
رشد ۳۱ درصدی تخلیه و بارگیری در مجتمع بندری انزلی
-
ترانزیت نخستین محموله کشاورزی از بندر آبادان
-
افزایش پهلوگیری شناورهای ورودی به بندر چابهار
اخبار روز
-
برنامهریزی گسترده برای جبران خسارتهای جنگ و تداوم خدمات بانکی و گمرکی
-
گمرک ایران، پیشرو در تأمین کالاهای اساسی در جنگ ۱۲ روزه
-
فروش بیش از ۲ هزار میلیارد ریال در مزایده ۲۹۱ اموال تملیکی
-
حمایتها از سهامداران خُرد آغاز شده است
-
خدمات حملونقل در روزهای تهاجم دشمن پایدار بود
-
تخفیفات جدید کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران برای تحویل بار صاحبان کالا در بنادر خشک
-
ادامه روند افزایش قیمت طلا در بازار تهران
-
کاهش ۵۷ هزار واحدی شاخص بورس
-
تأکید کمیسیون عمران بر تسریع در بازسازی واحدهای آسیبدیده از جنگ
-
رشد ۱۶ درصدی تناژ بارگیری راهآهن در ۱۲ روز تهاجم رژیم صهیونی
-
۲ خط و یک سکو در ایستگاه صفر مرزی ریلی شلمچه به بهرهبرداری میرسد
-
کنترل بازار کالاهای اساسی با یک دستور به موقع
-
چرا نفت و گاز، اولویت حمله اسرائیل شد
-
۲ پرواز فوقالعاده «هما» در مسیر مشهد به دبی و بالعکس
-
رهاسازی ۴۰ هزار قطعه بچه ماهی دریایی در خوریات ماهشهر
-
جدول واریز یارانه برای دهکهای اول تا نهم در تیر ۱۴۰۴
-
نحوه بازسازی تهران با محوریت بنیاد مسکن انقلاب اسلامی بررسی شد
-
جابهجایی ۳۳۳ هزار و ۸۹۱مسافر توسط ناوگان حمل و نقل طی ۱۲ روز اخیر
-
مدیرعامل شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران با استانداران تهران، آذربایجان شرقی و اصفهان دیدار کرد
-
قیمت طلا در بازار تهران افزایشی شد