هیچ گونه خسارتی به زیرساخت های شیلاتی میناب در جنگ اخیر وارد نشده است
میناب- رئیس اداره شیلات میناب گفت : در جنگ اخیر در حوزه شیلات هیچ گونه خسارتی به زیرساخت شیلاتی و بندری شهرستان میناب وارد نشده است.
به گزارش اقتصادسرآمد، معین دهقانی، رئیس اداره شیلات میناب، در نشست خبری با اصحاب رسانه شهرستان میناب به تشریح وضعیت فعلی و برنامه های این اداره پرداخت.
وی با اعلام اینکه در شهرستان میناب ۱۴۲ مزرعه شیلاتی در سایتهای کلاهی، تیاب و گرگان فعال هستند، افزود: همچنین ۶۵۸ قایق صیادی و ۸۶ لنج مجاز در این منطقه فعالیت دارند که عمده آنها در بندر کلاهی مستقر هستند.
دهقانی با بیان اینکه زیرساختهای شیلات با کاستی هایی رو به رو است، مهمترین چالش را نبود اسکله مناسب دانست و تصریح کرد: با توجه به اینکه امکان احداث اسکله جدید در حال حاضر وجود ندارد، لایروبی اسکله های موجود در دستور کار قرار گرفته است.
رئیس شیلات میناب در ادامه به ظرفیت صیادی در آب های دور اشاره کرد و گفت: پیشتر دسترسی به این آب ها به درستی میسر نبود، اما اکنون شرایط برای حضور صیادان در این مناطق فراهم شده است.
وی درباره خسارت های ناشی از جنگ اخیر در حوزه شیلات، اظهار داشت: خوشبختانه به زیرساخت ها و تجهیزات صیادان تحت پوشش خسارتی وارد نشده، اما در این حوادث دو تن از صیادان غیرتحت پوشش به شهادت رسیده و تجهیزات آنها نیز آسیب دیده است.
دهقانی در پایان یادآور شد: در میان شهدای دانش آموز مدرسه شجره طیبه نیز فرزندان صیادان تحت پوشش شیلات حضور دارند که به درجه رفیع شهادت نائل آمده اند.
ارسال دیدگاه
عناوین این صفحه
اخبار روز
-
ربات جعلی «بانک ملی»؛ رباتی که تلگرام و حساب بانکی را مورد هدف قرار میدهد
-
قائم مقام مدیرعامل بانک ملی ایران معرفی شد
-
توسعه گردشگری فرودگاهی با همکاری وزارت میراث فرهنگی و شرکت فرودگاهها
-
بازدید امیر دریادار سیاری از مرکز آموزش تفنگداران و تکاوران دریایی قمر بنیهاشم (ع)
-
چابهار ـ زاهدان در آستانه پایان ریلگذاری ؛ رشت ـ آستارا در انتظار تعیین تکلیف قرارداد اجرایی
-
تمدید تفاهمنامه همکاری شورای عالی صنایع دریایی کشور و اندیشکده نظام مسائل حکمرانی کشور برای سه سال دیگر
-
پیش بینی صادرات 10 تن خاویار در سال 1405
-
رونمایی از «راه ابریشم یخی» برای دوری از تنشهای خاورمیانه
-
هزاران کانتینر ایران در انتظار ترخیص از بندرکراچی
-
شبکه تابآور«برق ایران» در انتظار روزهای سخت تر
-
شناورها و لنجهای داخلی تهدید محیط زیست خلیج فارس
-
«تنگه هرمز» در کشاکش حقوق و قدرت
-
۱۰۰ هواپیما را در جنگ تحمیلی از دست دادیم
-
انجمن کشتیرانی و خدمات وابسته ایران برترین تشکل اقتصادی در حوزه لجستیک شد
-
همافزایی نهادهای هوانوردی کشور برای تقویت ظرفیتهای ملی
-
تکمیل کریدورها و دیپلماسی حملونقل در اولویت وزارت راه و شهرسازی است
-
ریلگذاری راهآهن چابهار-زاهدان در روزهای آینده پایان مییابد
-
بسته حمایتی سازمان بنادر برای جلوگیری از تعدیل نیروی انسانی ابلاغ شد
-
فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی ، دوشنبه 26 مرداد 1405 در نشست خبری با اصحاب رسانه به سوالات خبرنگاران پاسخ داد .
-
تاکید معاون وزیر صمت بر بررسی موردی مشکلات ثبت سفارش واحدهای صنعتی قزوین



