توسعه گردشگری در فارس باید در مسیر درست قرار بگیرد


گروه استان ها- غزاله توانایی،  شیراز- استاندار فارس با بیان اینکه این استان از مزیت‌های بی‌شماری برخوردار است، گفت: توسعه گردشگری باید در مسیر درست قرار بگیرد.
به گزارش اقتصادسرآمد، حسینعلی امیری در سیزدهمین جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان فارس، بیان کرد: قابل دسترس‌ترین بخش توسعه استان فارس در حوزه گردشگری است، چون این استان مزیت‌ها و ظرفیت‌های بسیاری دارد.
وی با اشاره به منویات رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه گردشگری باید در فارس توسعه پیدا کند، گفت: توسعه در فارس در بخشی نیاز به اصلاح قوانین، اصلاح بودجه، مصوبه هیأت وزیران و ... دارد، چون برنامه توسعه گردشگری برنامه بسیار مفصلی است.
امیری افزود: زمانی درآمد کشور بسیار خوب بود و بسیاری از زیرساخت‌ها توسعه پیدا کرد، اما امروزه شرایط سخت‌تر شده است و انتظار نداریم که برنامه توسعه گردشگری به سرعت انجام شود، اما مهم است که کار در مسیر درست خود قرار بگیرد. 
استاندار فارس تصریح کرد: گفت‌وگوهایی در مورد سند توسعه گردشگری فارس انجام شده است. برخی از دستگاه‌ها که در شعاع موضوع نیستند و در حلقه‌های بعدی قرار می‌گیرند، نیز می‌توانند در تحقق این سند نقش‌آفرینی کنند و برنامه‌های خود را ارائه دهند.
وی با بیان اینکه دانشگاه‌های فارس می‌توانند با جذب دانشجویان خارجی و برگزاری همایش‌ها و محافل‌های علمی نقش موثری در توسعه گردشگری داشته باشند، گفت: مرکز ISC (مرکز پایگاه استنادی علوم جهان اسلامی) یک دستگاهی است که می‌تواند در موضوع گردشگری به ویژه در موضوعات علمی نقش برجسته‌ای ایفا کند.
امیری اظهار کرد: همه دستگاه‌ها می‌توانند در توسعه گردشگری نقش‌آفرین باشند. با مشارکت و گفت‌وگو می‌توان برنامه را بسیار پخته‌تر و واقع‌بینانه‌تر ادامه داد. به عنوان مثال آب منطقه‌ای، بانک‌ها، بقاع متبرکه و ... می‌توانند در توسعه گردشگری فعالیت کنند.
توسعه گردشگری در فارس باید در مسیر درست قرار بگیرد
ارسال دیدگاه
اخبار روز
ضمیمه