تاریخ انتشار:1401/12/10

جعفری در سومین کنفرانس استیل پرایس مطرح کرد:
ارزش ذخایر برجای کشف شده توسط ایمیدرو به ۲۸ میلیارد دلار رسید/ تهیه سند راهبردی عناصر استراتژیک با همکاری دانشگاه
اقتصادسرآمد - وجیه اله جعفری اعلام کرد: ارزش ذخایر برجا و قطعی شده معدنی اکتشاف شده توسط ایمیدرو و شرکت های تابعه در سراسر کشور ۲۸ میلیارد دلار است.
به گزارش اقتصادسرآمد، وجیه اله جعفری، معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت، صبح امروز در سومین کنفرانس استیل پرایس با موضوع "اکتشافات ذخایر معدنی، فرصتها و چالشها" اعلام کرد: این ذخایر قطعی شده در مناطق مختلف شامل سنگ آهن، سرب و روی، طلا، مس، بوکسیت، باریت، زغال سنگ و همچنین شورابه است.
وی افزود: اقدام مهم دیگری که توسط ایمیدرو با کمک سازمان زمین شناسی در حال انجام است، تولید اطلاعات پایه در دو استان کشور و تولید نقشه های زمین شناسی با مقیاس یک پنجاههزارم و اقتصادی است که منجر به آنومانی های جدید خواهد شد.
رئیس هیات عامل ایمیدرو تاکید کرد: ما به دنبال آموزش نیروی انسانی و همچنین تقویت پیمانکاران، تامین تجهیزات آزمایشگاهی و حفاری به ویژه در مقوله ژئوفیزیک و اکتشافات هوایی هستیم تا بتوانیم به ذخایر قطعی و عمقی برسیم.
وی با بیان اینکه در این راستا 3 دوره آموزش حفاران در کشور برگزار شده است، تصریح کرد: برای اکتشاف سیستماتیک و اطلاعات دقیق به مشاوران سطح بالا و قوی نیازمندیم.
جعفری با اشاره به اهمیت تجهیزات به روز در حوزه اکتشاف، اظهار داشت: 200 دستگاه حفاری در کشور وجود دارد و تعدادی هم دستگاه ثبت سفارش شده و بخشی نیز وارد کشور شده است.
کاهش ریسک
وی همچنین گفت: ایمیدرو با مجموعه اقداماتی تلاش کرده با کاهش ریسک سرمایه گذاری، زمینه جذب سرمایه را فراهم سازد.
جعفری افزود: در خراسان جنوبی واحدهای فرآوری مواد معدنی از جمله طلا (هیرد) راه اندازی شده است.
رئیس هیات عامل ایمیدرو به همکاری های این سازمان با دانشگاه اشاره کرد و گفت: طرحی با مشارکت دو دانشگاه انجام شده که نتیجه آن تهیه سند راهبردی 14عنصر استراتژیک است.
برچسب ها : اکتشاف ایمیدرو وجیه اله جعفری
اخبار روز
-
جزئیات برنامه زمانبندی حمل بار در سال ۱۴۰۲
-
برگزاری همایش حسابرسی کشور
-
تامین آب بهداشتی ۱۳ روستا و بیش از ۱۰هزار نفر جامعه محلی به مرکزیت «آبشیرینکن باسعیدو»
-
بانک تجارت در فینکس پذیرای بازدیدکنندگان است
-
ظرفیت واحدهای نظارتی برای دستیابی به اهداف راهبردی بانک، چراغ راهنما است
-
کسب رتبه برتر بانک سپه در تعداد تراکنش های شبکه پرداخت در سال ۱۴۰۱
-
اجرای بیش از ۲هزار و۶۰۰ طرح اشتغال اجتماعمحور استان اصفهان در بخش کشاورزی
-
اتصال مراکز تولیدی و کارخانجات زیرمجموعه شستا به شبکه ریلی، همکاری استراتژیک راه آهن و شستا
-
حضور مؤثر بانک صادرات ایران در پانزدهمین نمایشگاه صنعت مالی
-
می توانیم سهم بیشتری از بازار ارز داشته باشیم
-
کسب رتبه برتر روابط عمومی سازمان بنادر و دریانوردی در مجموعه وزارت راه و شهرسازی
-
ساختار تشکیلاتی روابطعمومی نیاز به بازنگری و اصلاح دارد
-
بازدید مدیرعامل راه آهن از آخرین وضعیت پروژه ریلی میانه-بستان آباد-خاوران
-
تماس تصویری با کیفیت «بله» ویژه حجاج در سرزمین وحی
-
پرداخت بیش از ۱۷ هزار میلیارد ریال تسهیلات تکلیفی توسط بانک سپه
-
پرداخت ۵ هزار فقره وام ازدواج از سوی بانک تجارت
-
راه اندازی سفرهای منظم هفتگی از انزلی به روسیه، تراز تجاری حمل بار در کشتیرانی دریای خزر مثبت شد
-
انعقاد تفاهمنامه همکاری مشترک بین بانک آینده و کانون صرافان ایرانیان
-
صدور «چکنو» با نسخه وب (PWA) همراه بانک صادرات ایران
-
راه اندازی سامانه سماک برای مقابله با فساد ستیزی و صید غیر مجاز