واردات ۱۵۰ هزار دوز واکسن کرونا از آمریکا منتفی شد


با توجه به بیانات رهبر معظم انقلاب، موضوع واردات ۱۵۰ هزار دوز واکسن کرونا از کشور آمریکا منتفی شد. به گزارش اقتصادسرآمد - محمد حسین قوسیان مقدم سخنگوی جمعیت هلال احمر، در گفتگو با مهر، اظهار داشت: با توجه به بیانات رهبر معظم انقلاب مبنی بر ممنوعیت واردات واکسن کووید ۱۹ از آمریکا و انگلیس، موضوع واردات ۱۵۰ هزار دوز واکسن کرونا از کشور آمریکا منتفی است.
وی افزود: این واکسن‌ها قرار بود توسط گروهی از متخصصین ایرانی مقیم آمریکا تهیه و ارسال شود که با توجه به فرمایشات رهبر انقلاب این امر انجام نخواهد شد.
قوسیان در خصوص خرید یک میلیون دوز واکسن از کشورهای آسیایی عنوان کرد: مقام معظم رهبری بیان داشتند که در صورت نیاز کشور تا زمان تولید انبوه واکسن ایرانی امکان خریداری واکسن از دیگر کشورها وجود دارد و می‌توانیم آن را تأمین کنیم. بنابراین در حال حاضر پیگیر خریداری و واردات یک میلیون دوز واکسن از سه کشور چین، هند و روسیه هستیم.
وی ادامه داد: پیش بینی می‌شود این واکسن‌ها از کشور چین وارد شود و با توجه به اعلام نیاز وزارت بهداشت پیگیر واردات آنها هستیم.
واردات ۱۵۰ هزار دوز واکسن کرونا از آمریکا منتفی شد
ارسال دیدگاه
اخبار روز
ضمیمه