محور دیدار مدیران صنعت و برق فارس:

تعامل و هم افزایی مدیران در راستای تامین و انتقال بهینه برق صنایع

گروه استان ها- غزاله توانایی،  شیراز- نواب قائدی مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای فارس در دیدار با کریم مجرب مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان، ضمن تاکید بر لزوم حرکت صنایع به سمت خودتأمینی برق از طریق انرژی‌های تجدیدپذیر، بر لزوم تعامل و هم افزایی مدیران برای تامین و انتقال برق پایدار و توسعه صنایع تاکید کرد.
به گزارش اقتصادسرآمد، این نشست که در فضایی صمیمی و با هدف تبریک انتصاب نواب قائدی و بررسی راهکارهای تعامل دوجانبه برگزار شد، به ترسیم نقشه راه همکاری‌های مشترک در حوزه‌های انرژی و مسئولیت‌های اجتماعی انجامید.در ابتدای این دیدار، قائدی مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای فارس با اشاره به برگزاری موفق نمایشگاه اکسپو شیراز، بازخورد این رویداد اقتصادی را بسیار مثبت و نشان‌دهنده ظرفیت‌های کم‌نظیر استان ارزیابی کرد.
مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای فارس ، با تاکید بر اینکه پایداری شبکه خط قرمز و اولویت اصلی صنعت برق است، اظهار داشت: هدف مشترک ما این است که با همکاری صنایع، هم پایداری شبکه را حفظ کنیم و هم بستر رونق تولید فراهم باشد.قائدی راهکار قانونی و پایدار برای صنایع را اجرای ماده ۴ قانون مانع‌زدایی از توسعه صنعت برق دانست و تصریح کرد: نگاه ملی به شبکه برق بر این اصل استوار است که صنایع انرژی‌بر به سمت “خودتأمینی” حرکت کنند. در این مسیر، احداث نیروگاه‌های خورشیدی راه حل هوشمندانه و در دسترس پیش رو است که هم امنیت انرژی صنایع را تضمین می‌کند و هم به پایداری شبکه سراسری کمک می‌نماید.در بخش دیگری از این نشست، موضوع بهسازی و احیای مجموعه فرهنگی ورزشی متعلق به شرکت برق مورد بحث قرار گرفت. سرمایه‌گذاران با اشاره به شناخت عمومی و حس تعلق خاطر به این مجموعه، آمادگی خود را برای مشارکت در بهبود زیرساخت‌هایی همچون زمین چمن و استخر اعلام کردند.مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای فارس ضمن استقبال از کلیات مشارکت بخش خصوصی، دیدگاه مدیریت شرکت را تشریح کرد و گفت: نگاه ما به تجهیز و آماده‌سازی این مجموعه یک نگاه چندوجهی است. ما بر این باوریم که احیای این فضا باید همزمان پاسخگوی نیازهای رفاهی همکاران تلاشگر شرکت برق باشد و هم در قالب مسئولیت‌های اجتماعی، در خدمت مردم شریف شیراز قرار گیرد.
تعامل و هم افزایی مدیران در راستای تامین و انتقال بهینه برق صنایع
ارسال دیدگاه
اخبار روز
ضمیمه