برنامه‌ریزی تولید روزانه ۳ میلیون  و ۲۷۰ هزار بشکه نفت خام


مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب برنامه ریزی تولید روزانه ۳ میلیون و ۲۷۰ هزار بشکه نفت خام در پنج سال آینده را از اهداف اصلی این شرکت برشمرد.
به گزارش اقتصادسرآمد، علیرضا دانشی گفت: مناطق نفت‌خیز جنوب با تشکیل حلقه‌های فکری و پژوهشی درصدد آن است که با تولیدات بار اول و طرح‌های فناورانه، محصول‌های پایین‌دستی را بیش از پیش گسترش دهد.
وی افزود: شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب خوراک همه پالایشگاه‌های کشور، گاز پتروشیمی‌های زیر مجموعه بندر امام و ۷۵ درصد صادرات نفت کشور را به‌عهده دارد.
مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب گفت: این امر با همت ۴۲ هزار نفر از کارکنان صنعت نفت با تخصص‌هایی در حدود ۱۰۰ رشته دانشگاهی و در گستره جغرافیایی به وسعت ۷ هزار کیلومتر در بیش از ۲۰۰ تأسیسات عظیم نفتی انجام شده است.
دانشی از بهره‌برداری ۱۷ پروژه تا کنون و ۷۷ پروژه تا پایان سال خبر داد که در مجموع این پروژه‌ها نقش بسزایی در نگهداشت تولید و ارتقای توان عملیاتی خواهند داشت.
وی اصلاح شیوه‌نامه‌ها، پر کردن انبارها و پرداخت همه بدهی‌ها و هدف‌گذاری افزایش تولید را از دیگر اقدام‌های اجرا شده و در دست اجرا عنوان کرد که در دولت سیزدهم برای رسیدن به آن برنامه‌ریزی شده است.
مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب برنامه‌ریزی برای تولید روزانه ۳ میلیون و ۲۷۰ هزار بشکه در پنج سال آینده را از اهداف اصلی شرکت برشمرد و توسعه ۱۶ مخزن گازی در زمینه پایداری تأمین خوراک پتروشیمی‌ها را یک اقدام شاخص عنوان کرد.
دانشی بخشی از عقب‌افتادگی‌های صنعت نفت را ناشی از شیوه‌نامه‌های نادرست دانست که در ۲ سال گذشته برای جبران این عقب‌افتادگی و عبور از این وضعیت، نسبت به اصلاح شیوه‌نامه‌ها اقدام و پیگیری شده است.
وی جمع‌آوری گازهای همراه را یکی از اولویت‌های مهم دولت سیزدهم عنوان کرد و گفت: نزدیک به ۸۰ درصد گازهای همراه در حال جمع‌آوری هستند و در کل گستره مناطق نفت‌خیز جنوب در پنج استان ۲۰ درصد گاز همراه سوخته می‌شود که برای تک‌تک آنها پروژه تعریف شده و نفت تمام قد پای کار آمده است، اما باید این نکته را مدنظر قرار داد که همه مباحث محیط زیستی به نفت برنمی‌گردد.
مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب افزود: با شروع به‌کار دولت سیزدهم طرح جمع‌آوری گازهای مشعل در پالایشگاه بیدبلند خلیج فارس ۱۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشت، اما اکنون ۴۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و در پتروشیمی مارون نیز طرح جمع‌آوری ۲۶۰ میلیون فوت مکعب گازهای همراه در حال پیگیری است.
برنامه‌ریزی تولید روزانه ۳ میلیون  و ۲۷۰ هزار بشکه نفت خام
ارسال دیدگاه
اخبار روز
ضمیمه