مدیرکل تعاون روستایی ایلام خبرداد: 

خرید ۴۵ هزار تن  محصولات کشاورزان استان ایلام با رشد ۶۰ درصدی

گروه استان ها- حسن بیگی ، ایلام - مدیرکل تعاون روستایی ایلام گفت: حدود ۴۵ هزار تن محصولات توافقی و حمایتی توسط تشکل‌های تعاون روستایی از کشاورزان خریداری شده که نسبت به دو سال گذشته ۶۰ درصد رشد داشته است.
 به گزارش اقتصادسرآمد، حمیدرضا شکری در جمع خبرنگاران با تشریخ عملکرد اداره کل تعاون روستایی استان در سال کذشته اظهار داشت: در سال گذشته، تصویب ۱۵۰ تن میوه شب عید برای استان صورت گرفت، اما تعاون روستایی ۱۸۰ تن میوه را با کمترین قیمت کشور جهت تنظیم بازار به مردم عرضه کرد.
وی افزود: در دو سال متوالی زراعی، بیش از ۲۴۰ هزار تن گندم از کشاورزان مناطق مختلف روستایی استان خریداری شد که نسبت به سنوات قبل ۵۵۰ درصد رشد داشته است.
مدیرکل تعاون روستایی ایلام گفت: در خرید محصول کلزا طی دو سال گذشته، تا کنون ۴۳ هزار تن از کشاورزان خریداری شده که حدود ۸۰۰ درصد نسبت به سنوات پیشین رشد داشته است.
شکری بیان داشت: حدود ۴۵ هزار تن محصولات توافقی و حمایتی توسط تشکل‌های تعاون روستایی از کشاورزان خریداری شده که نسبت به دو سال گذشته ۶۰ درصد رشد داشته است.
وی اضافه کرد: همچنین، در دو سال گذشته، بیش از ۲۵ هزار تن تولید و فرآوری انواع بذرهای اصلاح‌شده توسط تعاونی‌های تحت پوشش انجام شده که فعالیتی کم‌نظیر محسوب می‌شود.
مدیرکل تعاون روستایی ایلام ادامه داد: به‌منظور توسعه و مرمت انبارها و سیلوهای ذخیره محصولات کشاورزی در سراسر استان، در طول این دو سال و برای اولین بار، با تعریف ردیف اعتباری، تا کنون بیش از ۱۲ میلیارد تومان از منابع مالی فنی و اعتباری استان صرف بازسازی و ایجاد فضاها و تجهیزات انبارها شده است؛ اقدامی که سابقه نداشته است. وی تصریح کرد: در دو سال گذشته، بیش از ۳۰۰ میلیارد تومان تسهیلات تکلیفی جهت ایجاد و تکمیل زیرساخت‌های تشکل‌ها و تعاونی‌های تحت پوشش جذب شده است.
شکری عنوان کرد: در سال گذشته، ۵۲۶۴ نفر به عضویت نظام صنفی کشاورزی درآمدند. همچنین، نسبت به ساماندهی تشکل‌های نظام صنفی و خبرگان کشاورزی ۱۶ مورد اقدام شده و ۷۰۲۵ فقره پروانه فعالیت در نظام صنفی کشاورزی صادر گردیده است.
وی بیان داشت: در سال گذشته، تعداد ۸ اتاق اصناف کشاورزی برای شهرستانها که یکی از اولویتها و تاکیدات وزارت جهاد کشاورزی بوده تشکیل داده است. و سپس اتاق اصناف کشاورزی استان نیز تشکیل داده است.
مدیرکل تعاون روستایی ایلام عنوان کرد: اجرای طرح سامانه پایش تولید و توزیع اتحادیه مرغداران استان برای شفاف‌سازی تولید و مصرف، اخیراً به اتمام رسیده و در مراحل فعالیت آزمایشی قرار دارد.
وی تصریح کرد: پیشرفت طرح ایجاد بازارچه‌های تنظیم بازار استان در دستور کار قرار دارد، به‌گونه‌ای که قرارداد آن در حال انعقاد بین تعاونی‌ها و شهرداری است. در سفر ریاست جمهوری نیز تسهیلات پیشنهادی برای اجرا در نظر گرفته خواهد شد.
شکری افزود: برگزاری موکب سیدالشهدا (ع) در دو سال گذشته، برای اولین بار در مرز مهران، جهت خدمت‌رسانی به زائران حضرت اباعبدالله‌الحسین (ع) انجام شده است.
وی اضافه کرد: آموزش و توانمندسازی بیش از ۲۰۰۰ نفرروز از ارکان و کارکنان تشکل‌ها و اعضای تعاونی‌ها طی دو سال گذشته انجام شده که نسبت به دو سال منتهی‌به قبل، ۶۷ درصد افزایش یافته است.
مدیرکل تعاون روستایی ایلام عنوان کرد: ساماندهی مجامع بیش از ۱۲۰ تعاونی تحت پوشش و حسابرسی سالانه و عملیاتی تعاونی‌ها به میزان ۲۵۹ مورد، و توزیع بیش از ۲۰۰۰ تن آرد روستایی، از دیگر فعالیت‌هایی است که در دو سال گذشته توسط تعاون روستایی انجام شده و رضایتمندی عمومی را در پی داشته است.
وی افزود: در سال گذشته، بیش از ۳۲ هزار هکتار کشت قراردادی از طریق تعاونی‌ها انجام شده که نسبت به سال قبل، ۳ برابر افزایش یافته است.
شکری گفت: اجرای طرح بهره‌برداری و توانمندسازی کشاورزان در ۵۰ هزار هکتار از پایاب سد کرخه و سامانه گرمسیری، که آغاز آن درخ دوره مدیریت دو ساله فعلی بوده، تا کنون حدود ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و نسبت به استان خوزستان جلوتر است.
وی تصریج کرد: در سال گذشته، مجمع اتحادیه های مرغداران، زنبورداران و دامداران بطور کامل انجام و تشکیلات انها تعیین و معرفی گردیدند.
مدیرکل تعاون روستایی ایلام افزود: در دو سال گذشته، اتحادیه مرغداران حدود ۹۰ هزار تن گوشت مرغ تولید کرده‌اند که نسبت به سنوات قبل ۱۷ درصد افزایش داشته است.
وی یادآور شد: کسب رتبه سوم ارزیابی عملکرد دستگاه دربین کلیه تعاون روستایی استانهای کشور در سال گذشته.
شکری ادامه داد: با استفاده از ظرفیت سرمایه‌گذاران بخش خصوصی، تعاونی شهدای محرم دهلران اخیرا تجهیز و به چرخه فعالیت های کشاورزی افزوده شد.
خرید ۴۵ هزار تن  محصولات کشاورزان استان ایلام با رشد ۶۰ درصدی
ارسال دیدگاه
اخبار روز
ضمیمه